[]

şu cümleye bir el atıverin

"aşil'in öfkesi" hakkında yazı yazıyorum da şu an.. en sonda "this paper will analyze.." tarzı gerzek bir thesis kurdum. bu tarz cümleler hiç hoşuma gitmiyor ama başka türlü bir şey yazamadım, beynimin tıkandığı o vakitlerden birine denk geldim. şu son cümleye bir el atarsanız müthiş olur valla. paper'sız nasıl bir şey yazabilirim oraya? bi' de genel olarak gözünüze çarpan bir aksaklık varsa yazıda söyleyin lütfen.

.......
“Rage-Goddess, sing the rage of Peleus’s son Achilles” (77).
Despite the chain of events in which the great quarrel between Greeks and Troyans is portrayed, the first line of Homer’s Iliad indicates its principal theme as wrath instead of warfare explicitly. Throughout the whole story, Achilles’ rage seals the fate of himself and many warriors on both sides. His rage is the main dynamic in the action in the Iliad. At first, he gets angry with Agamennon and comes out of the war. It is not just a simple withdrawal, since he also relinquishes his dream of obtaining a form of immortality because of his feats on the battlefield. Later, he gets angry with Hector because of the slaughter of Patroclus and rejoins the war. Eventually, his rage becomes such an intensive that changes the course of the war completely and makes his name unforgettable for the Greek World. Considering all these, undoubtedly that in order to recognize the Iliad properly, Achilles’ rage and its effect on his destiny ought to be analyzed with all the details. Therefore, in this paper, starting with his conflict with Agamennon, to the death of Patroclus, and with the slaying of Hector, Achilles’s emotions and actions will be examined.
.......

 
yazacağın herşeyi yazmışsın zaten hemen hemen, introduction kısmında kitabın incelemesini yapma, sadece yüzeysel bilgiler ver ve at first, later diye başlayan cümlelerde kullandığın argümanları ilerki kısımlara sakla.

cümleyi passive yaparsan o paper oradan kalkar.
  • juusto  (11.11.12 00:45:57 ~ 00:57:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.