[]

Bill Gates Hayatı fln işe yarar mı

yazılımcı olmak isteyen biri bill gates,steve jobs dennis ritchie hayatı tarzı bi kitap okuduğunda zihninde bi açılma olur mu?programlamaya işine olumlu yönde daha farklı bakmaya başlar mı?fikirlerinde bi iyileşme olur mu?
olur diosanız kitap ve yazarı söyleyebilir misiniz?



 
Dennis Ritchie ya da Bjarne Stroustrup ayri da Bill Gates ya da Steve Jobs pek yazilimci sayilmaz. Yazilimdan ziyade vizyonerlik, isletme ve pazarlama yetenekleri sayesinde iyi noktalara geldiler cunku.


  • crown  (11.11.12 00:39:30) 
peki sizin öneriniz.dediğim gibi ufku açıcak bi kitap önerebilir misiniz?


  • amusan  (11.11.12 01:01:28) 
Nasıl Steve Jobs Olunur? diye bir kitap vardı. Dışı kırmızı falan. Şimdiki aklımla öyle über süper bir şey olarak görmüyorum ama yıllar önce büyük zevkle okumuştum. bir bakın bence ona.


  • rebio  (11.11.12 05:02:24) 
teknik bilgi olarak değil tabi de adamların çalışkanlıkları ve azmini görerek gaza gelirsin belki. sadece yazılım dünyasıyla kısıtlama kendini. sporcusu, iş adamı, sanatçısı herkesi örnek al. mesela metallica gitaristi kirk hammett'ın çok fakirken bir gitar almak için gece gündüz çalışıp para biriktirmesi ve ilk amfisini eski radyo parçalarını bir ayakkabı kutusunda birleştirerek yapması. steve jobs'un apple'dan atılması ve sonrasında next'i kurup iyi yerlere getirip apple'a geri dönmesi. Bill Gates'in sadece bilgisayarlarını kullanma karşılığında bir şirketin yazılım hatalarını denetleme işini yapması. Böyle şeyler olur yani.


  • r_u_h  (11.11.12 09:37:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.