[]

3d hadisesi

3d'ciler sözüm sizlere. sony'den 3d özellikli tv aldım. bi de hd ve bluray özellikli dvd oynatıcı aldım ama 3d'yi desteklemiyomuş. sorularım şöyle:

1)nette 3d film indirilebilecek yer var mıdır?
2)ortalama 3d bi film kaç gb civarı yer tutar?
3)ilerde 3d film kiralayarak falan (epey pahalıymış almaya kalksan), disk'e aktarıp tv'nin usb girişinden mi izlesem? sonuçta 3d destekleyen dvd oynatıcı için 250 tl civarı bi fark ödemem lazım.ne diyonuz.

uzman arkadaşlardan cevap bekliyorum.

 
1) var
2) 10-12 gb
3) olabilir.
  • simerazzi  (10.11.12 22:15:26) 
tv'nin harici hdd'den 3d mkv oynatma özelliği var mı peki? (bir de öyle bir tv ile dvd izlemeyin artık bluray/br-ripler dururken)


  • weeping guitar  (10.11.12 22:20:58) 
1)var
2)10-15 gb
3)en mantıklısı zaten filmleri flash disk ya da harici bir hard diske kopyalayıp öyle izlemek. 3d de izleniyor, sorun olmuyor.
  • king lizard  (10.11.12 22:21:01) 
Tavsiyem "3dsbs.com"


  • foxmulder  (10.11.12 22:30:05) 
foxmulder: sağol hocu. yekten sormaya çekindiydim ama bu mecra iş görecek sanırım.
weeping guitar: 3d mkv nedir abi. cahilliğime ver. daha tam didiklemedim ama senin bilgin varsa cihazın serisi şu: sony bravia 40 hx750.
karakteristik: ben de aynı fikirdeyim. bu durumda 250 tl fark verip 3d destekli dvd oynatıcı almak mantıksız madem.
  • saykotek  (10.11.12 22:38:50) 
1. bütün torrent sitelerinden indirilir. "half sbs" diye arama yaptırın.
2. 10 gb civarı tutar.
3. zaten keşke dvd player almadan önce soraydın hiç almana gerek yok derdim. sony'ler geçen sene mkv uzantılı filmleri oynatmıyordu. koca sony'nin bu işi çözmüş olduğunu umuyorum ve mkv formatlı filmleri oynatabildiğini düşünüyorum. oynatıyorsa zaten 1. maddede torrent'ten indirdiğin filmi flaşdikse ya da harici harddiske çekip oynatabilirsin. ben hep böyle yapıyorum ve geçen sene bu özellikli televizyonumuzu aldığımızdan beri (1 yıl 3 ay oldu) dvd player'ın düğmesine bile basmadım.
  • kibritsuyu  (10.11.12 23:21:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.