[]

Iphone almak zorunda kalma psikolojisi ve tavsiye

Sevgili Moğollar,

Benim bir telefonum var çift hatlı samsung ve gerek konuşma süresi şarj durumu vs. inanılmaz memnunum. Birazda eskidi ama gayette işimi görüyor. Fakat çalıştığım şirketteki bütün elemanların telefonları iphone. Yani o kadar yoğun bir psikoloji baskısına soktular ki beni "Oğlum yeme içme iphone al" şeklinde bir baskı düşünün, öyle bir baskı. Şimdi tabi bugüne kadar kendini bilen ve ihtiyacı neyse onu tercih eden bir adam oldum. Birde öyle bir tribe girdim ki görüşme yaptığımız müşterilerin arasında telefonumu çıkarmaktan çekinir hale soktu bu şerefsizler.

Sonuç; Turkcell kontratlı paket olarak şirket üzerinden istesem alabiliyorum. Fakat iphone 5 henüz kontratlı olarak gelmemiş aralıkta gelecekmiş. İphone 4s'i hemen alabiliyorum. Kafamda karıştı 2 ay bekleyeyim mi? Yoksa alayım mı ne yapayım a dostlar?

 
4s gayet iyi. ios 6 zaten sıçışlardaymış. al 4s'i.


  • sen git ben geliyorum  (10.11.12 22:01:56 ~ 22:02:04) 
hastalık yaw bu.s3 olsa elinde yine komplekse gircek miydin?2 ay bekle.ben olsam inadına yeni ama farklı bi telefon alırdım kendimi kapitalist sistemin ineği hissetmemek için.tabi telefona ihtiyacım olması lazım.yoksa gene o inek oluyorum


  • amusan  (10.11.12 22:03:37) 
lumia 920 al bence, hem sende iphone alırsan onlardan ne farkın kalıcak ki?


  • sivil admin  (10.11.12 22:05:47) 
Alma. Benim de samsung, eski olmayan ama akıllı da olmayan bir telefonum var. Çok memnunum.


  • 4dr4m3lekh  (10.11.12 22:07:44) 
alma. ille de alcam diyorsan yenisini al, onlara laf sokarsın.


  • 1 saat bende 50 dolar  (10.11.12 22:10:42) 
samsung note 2 al herkes çatlasın.


  • harzem  (10.11.12 22:14:00) 
Farklı ol note 2 al


  • efrasiyab87  (10.11.12 22:40:08) 
aralık ayına 2 hafta kaldı, bekle bence.


  • kayranin kedisi  (10.11.12 23:07:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.