[]

Ruhu Upload Etmek

İyi geceler bilim adamları, kurgu aşıkları,

ruh ve beden kardeşliğinin sınırını bulup, bu sınırdan ruha dair herşeyi bir yerde depolayıp ve bu sayede beden çürüyüp gitse bile ruhun depolandığı yerde ölümsüz şekilde hayatına devam etmesini mümkün kılmayı düşünüyorum.

geliştireceğimiz bir dalga ayrıştırıcı ile, beyinle ruhun arasındaki tüm alışveriş taranacak. beyin dalgaları taranıp, böylelikle ruhumuzu dijital ortama aktarmış olacağız.

yani kısaca ruhu, beyin dalgalarından ayrıştırıp, o ruhsal veriyi dijital ortama aktarıcaz.

buraya kadar herşey basit.

fakat tüm bu ruhsal verileri bir ağ ortamında toplayıp, kendimize ayrı bir evren oluşturmak için yardım edebilecek birilerine ihtiyacım var.

bu network işlerinden hiç anlamam, eğer birileri bu problemi de çözerse, herşey tamam demektir.

artık beden denen pis, önüne geçilmez ve sonsuz arzuları olan et parçasının köpeği olmaktan kurtulacağız. saf, egolardan ayrılmış yeni hayatlarımızla sonsuzluğa yelken açacağız.

 
  • weeping guitar  (10.11.12 21:49:45) 
sistem eyle çalışmıyor olabilir. beden olmadan ruh olamıyore gibi:)
yâne ruhunuzu ve hallerini belirleyen enzimler, siinir sistemindeki elenktiriksel işler. bunu simule edrisek ve oraya aktarım gibi mevzuyu aşarisek bişeyler olur belki :)

  • yapacakbirseyyok  (10.11.12 21:53:07) 
insanı değil, ruhu aktarıyoruz. amaç zaten kokuşmuş 'insan'lıktan kurtulmak.


  • nezaretten taharet  (10.11.12 21:53:09) 
böyle bir film varı yahu, sonunda telefonları çalıyodu herkesin, ayağını sürüye sürüye yürüyen adamdı sanırım, ömrümü yedi çocukken o adam benim :)


  • hasmetizm  (10.11.12 22:08:36) 
çok mu sığ bakıyorum bilmiyorum ama; ruh bedensiz olmaz. etten kemikten kurtulup bakır kabloya flash diske bağlı kalırsınız bu sefer..


  • vizdilva  (10.11.12 22:13:35) 
bakır kablonun egoları olmaz ama :)


  • nezaretten taharet  (10.11.12 22:20:34) 
etin kemiğin de yok zaten, insan ruhunun 'bug'ları etten değil ki, birebir kendinden. ruhu upload ettin, bi de norton'la tararsan belki:)


  • vizdilva  (10.11.12 22:27:46) 
bakın güzel fikirler geliyor.

egoları da çözümleyip ayrıştırdık mı işlem tamam :)
  • nezaretten taharet  (10.11.12 22:39:09) 
yalnız benim kafama bi şey takıldı aga. şimdi anladığım kadarıyla, ruhlarımızı bi hard-diske aktardık. egoyu, zaafları falan ayıkladık. ne biliyim, peygamber gibi olduk:) bedenlerimizi de girişte çıkardık, harddiskin içinde takılıyoruz. sorum şu: ee? serbest meslek serbest serbest dolaşıyorum hesabı ruh-ruha ne yapacağız? komik bi malzeme bence. "a, kardeşim nasılsın bugün?" "iyiyim kardeşim, ne olsun.." "benim canım sıkılıyo, gelin şunun cübbesini çekelim."

muhtemelen 3. cümle kurulmaz plana göre..
  • vizdilva  (10.11.12 22:44:15) 
harddiskin içinde olacağımızı kim söyledi.

2 tane telsizin arasındaki dalgalar gibi olacağız.
  • nezaretten taharet  (10.11.12 22:50:10) 
hacı şaka maka derken skyneti kurmayın burda darılırım


  • hasmetizm  (10.11.12 22:55:31) 
(bkz: dollhouse)


  • yapacakbirseyyok  (11.11.12 10:35:55 ~ 10:36:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.