[]

Bursa Gençlik Meclisi

Eski bir arkadaşı Bursa Gençlik Meclisi'nde baya aktif bir faaliyette gördüm, Bursa Gençlik Meclisi nasıl bir oluşum ak partili gençlerin mecliscilik oynadığı yer gibi bir önyargı var da bende?




 
gençlik meclislerinin kurulma amacı siyasi görüşlerden bağımsız, okuyan, çalışan, okumayan, üniversiteli, engelli, isteyen her gencin içinde bulunabildiği bir alan, fakat bu alanın nasıl şekillendiği önemli.dediğin gibi bazen oraya siyasi bir görüş hakim oluyor ve farklı gençlerin katılımı geri planda kalabiliyor.


  • freebird5406_2  (10.11.12 20:50:17) 
istanbul gençlik meclisinden farksız olsa gerek. akapeli arkadaş çağırıyor ist.tekine, gel sosyalistler anarşistler bile var bi sen eksiksin gel diyor. ekoterörist moduna girip katılasım var bi defaya mahsus ama alayı etiketçi bebe. katil olmaktan korktuğumdan bulaşmıyorum.


  • kargn  (10.11.12 20:51:44) 
yerel gündem 21'in gençlik konseyi gibi bişey sanırım.


  • kakao  (10.11.12 21:23:13) 
Bursa Yerel Gündem 21 Gençlik Konseyi'nin yeni hali. Kanun falan çıktı o kısım gereksiz ayrıntı. 16 yıllık geçmişi var. Başa gelen Belediye Başkanları, YG21 Genel Sekreterleri ve Kent Konseyleri Başkanları illa etkili olur. Vitrinde kim olursa o taraftan zannedilir. Nitekim Bursa YG21 ile ANAP, DSP ve Ak Parti yönetimlerini de gördü. Türkiye'de ki en uzun soluklu yapı.
Bu gençler neredeyse 1996 yılından bugüne kurumsal açıdan tarafsızlığı korumuşlardır. Buna şüphe etmemeli. Oradakilerin illa kendi görüşleri olur. Ama kuruma yansıtamazlar.
Bence vitrine bakmak ve önyargılı olmak yerine, kuruma gidip çalışmak en doğrusu. Gidin, sahip çıkın. Ona buna değil, Bursa'nın gençlerine kalsın.
  • cliquot  (11.08.13 12:12:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.