[]

beirut.

selamlar. şimdi soracağım soru, beirut sever arkadaşlar için. beirut'un son albümündeki vagabond isimli şarkının, sözlerine baktığımız zaman şu sitede: www.lyricsmode.com şarkının "left the vagabonds" olarak, bu siteye: www.metrolyrics.com baktığımızda ise "left a bag of bones" olarak başladığını görüyoruz. bir arkadaşımla ciddi bir iddia içindeyiz. ben left the vagabonds olarak başlıyor diyorum. bu albümü olan bir arkadaş, ya da doğru kaynaktan edinilmiş bir bilgi, bu iddiamı doğrulayabilir mi? teşekkürler, iyi günler.




 
şarkının adı vagabond zaten lan.


  • styx  (10.11.12 21:05:51) 
tamam zaten ben de öyle diyorum ama o sitede farklı yazıyor baktıysan.


  • lolita  (10.11.12 21:06:38) 
hayır, arkadaşın nasıl aksini düşünebilmiş onu anlamadım zaten. selamlar kendisine.

lyricsmode'da "© EMI Music Publishing" imzası var sözlerin altında. gayet geçerli bence, arkadaşın inadı bıraksın.
  • styx  (10.11.12 21:10:34) 
gayet geçerli bi kanıt ama çocuğu inandıramadık gitti yahu, illa da albüm görücekmiş.


  • lolita  (10.11.12 21:19:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.