[]

Friendzone:Forever

Kadınların, yakın arkadaşı olarak gördükleri erkeklerden, daha sonraki zamanlarda cinsel anlamda da hoşlanmaya başladıkları vaki midir?

Bu, ne tür koşullarda mümkün olabilir?

Arkadaşlık süresi anlamında, zaman, bahsedilmeye değer bir parametre midir?

Bunda şöyle bir şey etkili olabilir mi, örneğin: erkek, kadınla arkadaş olduğunda şişman ve kendine bakmayan biriyken daha sonra fiziksel bir dönüşüm geçirerek kilo veriyor, vücudunu sporla şekle sokuyor ve daha özenli giyiniyor, daha özgüvenli davranıyor.

Yoksa, arkadaş olduğu erkekle *her türlü* muhabbeti yapan bir kadın, ona daha sonra hiçbir koşulda seksüel çekim duymaz mı? Duysa da kendini frenler mi?

Kadınların, erkeklere göre arkadaş-sevgili ayrımını daha keskin yapabildiğini biliyorum. Ama onların da ne kadar keskin yapabildiklerinden emin değilim.

 
Hacı bu işin içine ne kadar bilimsel terim sokarsan sok bence bir değişim olmaz.


  • 4dr4m3lekh  (10.11.12 18:07:12) 
bugün ne oluyor yahu ben böyle bi soru sordum, biri daha sordu şimdi de siz :) Çağımızın en büyük problemlerinden biri friendzone :D

Benim gördüğüm kadarıyla, kadınlar kararlarını başta veriyorlar.(bilinçli ya da bilinçsiz ) Sonra erkeğin hareketlerine göre ilişki gelişiyor, ya da arkadaşlık, ya da hiçbiri. Arkadaşlıktan sevgili olanlar da olabiliyor çevremde de gördüm ama nasıl yapıyorlar bi fikrim yok.
  • rodriguez2  (10.11.12 18:10:24) 
ya arkadaşım friendzone diye bir şey yok. nereden çıkarıyorsunuz böyle şeyleri? kadınlardan her duyduğunuz şeyi düz anlamıyla anlamayın. bir kadın "ben seni arkadaş olarak görüyorum. arkadaşlığımız bozulsun istemiyorum." diyorsa seni reddetmesinin sebebi arkadaş olmanız değil. seni hakkaten çekici/seksi bulmuyor, seninle öpüşme, aynı yatağa girme düşüncesinden iğreniyor demektir. e bunu nasıl seni kırmadan söylesin değil mi?

ayrıca önceleri çekici bulmayıp da sonraları çekici bulma durumları olur. olur olamsına ama bu tarz meseleler karışıktır biraz, neye göre, ne zaman, nasıl olacağı belli değildir. "%100'de %100 çalışıyor!" diyebileceğimiz bir yol, yöntem yoktur. dolayısıyla sırf belki sevgili oluruz diye birine bel bağlamak, arkadaş numarası yapmak hıyarlığın daniskasıdır. meriç olmayın, adam olun.
  • fspades  (10.11.12 18:13:05 ~ 18:13:42) 
fiziksel değişimle beraber özgüvenin de artıyor tavırların değişiyorsa evet bir ihtimal olabilir. ama kilo verip brad pitt olan kimse görmedim henüz.

bu tanım şöyle yapılmıştı kadınlar için erkeğe 2 bakış var. arkadaş veya sevgili adayı. arasında basamaklar yok. bir erkek için ise bu sevgili ile arkadaş arasında bi çok adım var. yazmaya üşendim şurdan okursun

www.laddertheory.com
  • orpheus  (10.11.12 18:28:35 ~ 18:30:22) 
öfff, yakışıklıysan, kaslıysan, uzunsan, sokarım friendzone a


  • wayne  (10.11.12 18:44:12) 
friendzone, bizi bekleten erkeklere uyguladığımız bir lanettir.
çirkinsen zaten kızlar yaklaşmazki?! (arkadaş olduğunuzu varsayıyorum)

lanetin çözümü basit. kıvırmaktan vazgeçin delikanlı olun.
kız tamamen kafadan silmişseyapcak bişi yok tabi. ama o kızı o hale getiren sizsiniz unutmayın.
  • shiranai  (11.11.12 23:10:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.