[]

Fm 2012'de taktik

Fm 2012
iyi günler duyurucu karşimslerim

dün gece de bunun gibi bir duyuru açmıştım fakat gece olduğu için tatmin edici bir cevap alamadım. bu yüzden affınıza sığınarak yeni bir duyuru daha açıyorum.

koyuna dönecek olursak;

arkadaşla online fm 2012 oynuyoruz ben fenerbahçe'yim, pek bilmiyorum oynamayı, tavsiyelerinizi bekliyorum. hangi oyuncuları göndermeli, kimleri almalıyım?

not: takımın şu an ki kadrosu + alex var

teşekkürler

 
yardır gitsin abi ya, zamanla öğrenirsin. şimdi başkaları sana söylese sen de yapsan oyundan çok mu zevk alacaksın? gerçek hayatta hangi futbolculardan hoşlanmıyosan yolla, takıma faydalı olacağını düşündüğün futbolcuları tut.

kusura bakma da oyunda dahi kaybetmeye tahammülü olmayan tipik FB taraftarı havası sezdim sende.
  • yarey  (10.11.12 17:24:11) 
carlos fierro. ne pahasına olursa olsun al ve poacher olarak oynat. o önemli. kadroyu hatırlamıyorum ama gereksiz adamlar vardı, zamanla sende farkedersin kimleri göndermen gerektiğini. serdar kesimali oynat. zieglerin sözleşmesi bitmeden sözleşme yenile. orta sahaya alper potuku alıp emre alper orta sahasını oynat. mehmet topuz yedekleri olsun, hem sağ açığa da iyi yedektir. alexi ortada, sezer öztürkü sağda veya ortada oynat. stoch solda iyidir. tabi alex stoch sezer forvetin bi tık gerisindeki atak mevkisinde.
cristian+selçuk direk yolla.

1 yıl falan önce oynamıştım o yüzden hatırladıklarım bu kadar, bi de şimdiki kadro var demişsin ama eğer dia varsa onuda sağda oynatabilirsin.
  • yedinci hesabim falan  (10.11.12 17:41:02) 
bide bakma milletin lafına, şu oyunu oynayan herkes daha oyun yüklenmeden "fm xx genç yetenekler" "fm xx en iyi taktikler" diye aratıyor internette.


  • yedinci hesabim falan  (10.11.12 17:43:23) 
şimdiki kadro + alex var dostum. yani ziegler, emre, dia yok.


  • itsonlyhumannature  (10.11.12 19:57:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.