[]

Akıcı, çıtır, farklı bir dizi

merhaba,

az önce iki sezonluk "how to make it in america"yı bitirdim. büyük bi boşluk kapladı içimi. böyle güzel bir diziyi nasıl bitirmişler anlamıyorum.
her neyse. farklı bir dizi arıyorum. dizi yoksa film de olur. farklı karakterler, farklı iş yaşamları, farklı olaylar. bilim kurgu, sitcom yada popüler olmasın. şu ana kadar izleyip beğendiğim diziler şöyle: nip/tuck, house, oz, white collar, suits, lights out, dexter, scrubs.

 
komedi olacaksa that '70s show mutlaka izlenmeli.

nip tuck secen insan six feet under'ı sever ama için bayılır intiharın eşiğine gelirsin.
yine komedi olmakla beraber arrested development da olabilir.

fakat bence senin dizin --> shameless.
  • sparkle kiddle  (10.11.12 15:45:15) 
komedi olmasa iyi olur aslında. biraz daha dramlı gerilimli olaylı dizileri seviyorum sanırım. scrubs'ta bile esprilerden ziyade karakterlerin birbirleriyle iletişimleri daha çok dikkatimi çekti.
shameless'ı bi arkadaş daha önermişti, sanırım başlamanın vakti:)

  • pruslav  (10.11.12 15:55:05) 
  • cyberpunk  (10.11.12 15:56:49) 
House, OZ, Dexter izlemişsin zaten. Geriye çok şey kalmamış. Komedi olmasa iyi olur demişsin ama The It Crowd'u önermeden geçemem. En azından herkesin bildiği bir dizi değil.


  • ahmetcan44  (10.11.12 16:18:17) 
The Lost Room-Mini dizi,
Carlos-Mini dizi,
Boardwalk Empire.
  • ramagic  (10.11.12 21:40:12) 
aradığın şey tam olarak hung


  • sizofren hayaller  (11.11.12 13:18:49) 
komedi ararsan;

coupling
spaced
  • bu nick tam yirmi alti karakter  (11.11.12 22:38:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.