[]

Zombiler

İyi geceler head hunter'lar,

Bir kaç soru sorup, bu güzel gecede sohbet edelim diyorum.

1) bu zombiler açlıktan ölmüyor mu? (yani misal 10 20 30 gün bişey yemeseler)

2) bu zombi kardeşlerimizin beyni, yani daha doğrusu tek canlı kalan kısmı olan beyinciği zamanla çürümüyor mu? sonuçta beynine darbe alınca ölüm ölüm ölüyorlar, peki ya beyinde başka bir bakteri ya da kurtcuk benzeri birşey oluşup, beyni tahrip etmiyor mu?

burada zombileri yerdiğim falan yok, yanlış anlaşılmasın. benim zombi arkadaşlarım da var.

 
aci gercekle yuzlesme vaktin geldi artik, o zombiler malesef kostum ve makyaj maskesi takmis insanlar aslinda. bazen de bilgisayar efekti.

hepsi birer film kurgusu oldugu icin bilimin aciklayamadigi seyler olmasi dogal.

mesela zombilerin sadece beyni calisiyor ve icgudusel olarak yiyorlarsa neden birbirlerini yemeden zombi olmayan insan ariyorlar di mi?
  • emfuzi  (08.11.12 23:41:28) 
Bi de neden oyle yuruyorlar ki, duzgun yurusunler, kossunlar hatta di mi?


  • Godless  (08.11.12 23:44:58) 
"yedin de noldu?" demezler mi adama.


  • the thing that should be  (08.11.12 23:46:13) 
@emfuzi, engin bilgilerinden yararlanmak istiyorum fakat einstein'a bağlamadan lütfen :)


  • nezaretten taharet  (08.11.12 23:50:29) 
Neden hic vejeteryan zombi yok diye dertleniyorum bazen de.


  • Godless  (08.11.12 23:50:49) 
ben en cok vucudunun bir kismi kopmus zombilerin nasil oluyor da hayatta kaldiklarini merak ediyorum mesela. kan kaybindan olmediklerini goruyoruz da bunlarin beynine kan gitmemeye baslayinca beyni nasil calisiyor? kalpleri calismayinca beyne nasil kan pompalaniyor? bir de bu yaratiklarla bir erkek veya kadin(insan)ciftlesse ne olur?

hamileyken zombi olan kadinin akibeti ne olur?

hayata coktan gozlerini yummus bir insan isirilsa zombi olarak tekrar dunyaya gelir mi? diyelim ki gelir, bu zombi illetinin en sonunda bir filmde mutlaka caresi, tedavisi bulunacak. bu durumda olume care bulunmus da olunur ay zamanda. :d
  • emfuzi  (08.11.12 23:54:16) 
gece gece babanız yapmaz bu iyiliği lan. alın izleyin.
www.youtube.com

adamlar resmen bir şaka için, milyondolarlar harcamışlar. bi nevi reality show.

2 parttan oluşuyor.

@godless, cevabını bu video'da bulabilirsin. çünkü burdaki zombiler emrah kadar hızlı koşuyor.
  • nezaretten taharet  (08.11.12 23:54:30) 
bu sorular taa the walking dead senaristlerine kadar gitmiş olacak ki geçen bölümde zombilerin açlıktan ölebileceklerini ancak normal insanlara göre daha yavaş öleceklerini açıkladılar.

bu şekilde yürümelerinin altında yatan sebep ise kafalarının iyi olmasından kaynaklanıyor bence. aynı satrançtaki at'ın L gitmesi gibi.
  • kenobi  (08.11.12 23:55:33) 
@kenobi,

işte ben de geçen bölüm izliyordum, bu anlamda bir cümle sarfedildi dizinin içinde. çayımı püskürttüm lan. açlıktan ölme noluyor dedim.

açlıktan ölürlerse pokemon gibi gelişsinler bari tam olsun? upgrade misali.
  • nezaretten taharet  (09.11.12 00:01:28) 
acıktığına inanıyorsun da açlıktan ölebileceklerine mi inanmıyorsun gibi karmaşık işlere girişmiyorum. beki de böyle kabul etmemiz lazım onları da.

ha bana sorarsan da açlıktan yemiyor bunlar milleti, bildiğin pisliğine ben yandım o da yansın hesabı.
  • kenobi  (09.11.12 00:18:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.