[]

Footbal Manager 2013 Online nasıl oynanır?

Steam üzerinden satın aldığım Football Manager 2013 oyununu nasıl online oynarım?
online oyunlara katıldıktan sonra yapmam gerekenler neler?
Misal girdik online oyunun birine normal oyundaki gibi bütün maçları oynamamız imkansız elleam. Online oyunda tek maç mı yapıyoruz beyler? Var mıdır bunun türkçe detaylı açıklaması olan bir bağlantı veya zahmet edip buraları dolduracak FM'ci babayiğit?


 
Bütün maçları oynaman imkansız değil, 2013'de henüz online oynamadım ama daha önceki sürümlerden bilgilerimle açıklayayım;
Bu sene sistem değişmiş çünkü eskiden çok eziyetti, oynamak mümkün değildi oyunu. En basitinden biris maçı 90 dk izler, kimisi önemli pozisyonları izler, bu durumda bir taraf için çok sıkıcı oluyordu oyun. Ya da sen genç yetenek avlamak için oyuncu veritabanını didik didik ederken, dallama arkadaşın "devam et"e bastığı için sürekli işin yarıda kalırdı.
Şimdi buna bir çözüm bulunmuş, tam olarak nasıl bilmiyorum.
Ama online'ı da gayet kendi başınıza oynar gibi oynuyorsun, sadece bir kaç oyuncu daha oluyor ve isterseniz ucuza oyuncu takası falan bu tür güzellikleri oluyor.

Yeni bir online sistemi daha var, manejer modunda uzun süredir oynadığın takımınızla diğer oyunculara karşı oynayabilmek gibi harika bir olay. Yani, diyelim "2040'a geldim Barcelona'yı uçurdum" falan diyorsun, ben de "olum asıl benim 2021 inter'i görsen, 8 sezondur şampiyonlar ligi bende" diyerek sizi online oyuna davet ediyorum. Daha çok oyuncu da olabilir, aramızda lig/kupa ya da maç düzenliyoruz. Bu sistemde akan bir tarih yok tahminimce, sadece maç gününden maç gününe gidiliyor, böylece sidik yarıştırmak yeni bir boyuta taşınıyor.

Dediğim gibi 2013'ü daha oynamadım ama basın toplantılarında anlatılan sistemler bu şekildeydi
  • dampire  (08.11.12 17:03:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.