[]

İkinci bir görüş almalı mıyım? (laser ameliyatı)

izmir batı göz'e gittim.gözlerimin hipermetrop astigmat (2.5 hipermetrop 2.5 astigmat varmış) olduğunu ve laser için uygun olduğunu söylediler. ikinci bir görüş alsam mı diyorum. ne dersiniz? gerek var mı?




 
tabii ki. ben olsam 3-4 doktor gezmeden karar vermezdim.


  • yue  (08.11.12 08:11:30) 
2.5 hipermetrop+2.5 astigmat olduğunu yeni öğrenmiyorsun değil mi? yani bu kadar bozuk olduğunu gözlerinin?

ben başka bir doktora daha görün derim için rahat değil gibi. tepeden inme bir teklif sunmuşlar sanki, tedirginsin.
  • styx  (08.11.12 08:11:36) 
bence al.


  • sen git ben geliyorum  (08.11.12 09:32:44) 
hocam etraftan çok fazla kötü hikaye duyuyorum bu ameliyat işleri ile alakalı. misal gözlerin uygun değildir laser'e ama adam para için kesebilir seni. amcamın kornea sı ameliyat için uygun olmamasına rağmen alman hastanesi ameliyatı yaptı ve adam 8 9 ay boyunca felaket acılar yaşadı.

diyeceğim o ki, bence 3 4 yerden görüş almakta fayda var.
  • flexin  (08.11.12 09:51:45) 
hocam o laser ameliyatı çok sağlıklı bir şey değil. dikkat ederseniz göz doktorları eğer gözleri bozuksa gözlük kullanıyor, laser yaptırmıyorlar.

yani siz görüş de alın yine de, ama gidin bir üniversite hastanesindeki hocalarla görüşün.

tıp fakültesinde göz'de eğitim alırken, laser için uygun olan arkadaşlar vardı, hocalarla çok konuştular. hiçbiri önermiyor bu ameliyatı.
  • tarcinvemizika  (09.11.12 17:03:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.