[]

Siyah kızıl - Kızıl siyah saç rengi

bunu hiç bir kuaför tutturamadı şuan kafamda. Saçını kızıl siyah kullanan var mı? Siyah gibi duracak ama ışıkta, güneş altında kızıl kızıl parlasın istiyorum çok mu ütopik? :( Patlıcan moru değil.

Şu kuaför yapar ya da şu markanın şu no'lu boyası tam senlik diyenler?

Sevgiler, teşekkürler.


Büdüt; Teyze kızılı olmasın ama :(

 
benim saçlarım kızıl. ilk boyandığı hafta boyunca istediğin gibi duruyor. siyah duruyor ama güneşte kızıllaşıyor. hani bi dizi vardı adını unuttum. ferhunde vardı. onun saçı gibi. hep siyah sanıyodum bi güneşe çıktı kızılmış =)
yalnız kızıl akıyor. öyle böyle değil hem de. aktıktan sonra 2.3.4. haftalarda kızıl gibi duruyor sonra da 5. 6. haftada falan da bakırımsı bişi oluyo.
benim boyam garnier 460 (kömür kızıl) ile 562 (gece kızılı) karışımı. benim de saçlarım siyahtı, 2 senelik deneyim sonucu bu rengi buldum.
  • esek sipasi  (07.11.12 15:35:30) 
ben kızıl-siyah balyaj atın dedim, soğan kabuğu yaptılar, zar zor bakıra çevirebildik 5 kat cilayla. aman diyeyim..


  • halanne  (07.11.12 15:37:19) 
kolestonun siyah kızılını denemiştim, aynen dediğin gibi normalde siyah, ışıkta kızıl. yakınında yapabilecek biri varsa direk marketten al boyayı evde yapın derim.


  • uepuey  (07.11.12 15:40:46) 
şayet kendi saç renginizde koyu kahverengi v.b. ise, lorealin kestane küllü kızıl veya kestane akaju kızıl. böyle siyah gibi duruyor ama mat/keskin bir siyah olmuyor ve güneşte ışıl ışıl kızıl duruyor her ikiside. akaju kızıl daha soft bir ton.


  • Phoebe  (07.11.12 15:56:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.