[]

Eskişehir (istanbuldan ulaşım, konaklama)

İstanbul'dan uçak yokmuş sanırım. Cuma günü sabah 7 civarı Eskişehirde olmam lazım. Her şeyi şirket karşılayacak. O yüzden maddi olarak düşünmeden, İstanbuldan Eskişehire en rahat nasıl giderim, kaç saat sürer, bir gün önce gitmem ya da ertesi gün dönmem gerekirse nerede kalırım falan bir bilgi verebilir misiniz rica etsem?




 
katil koç. istanbuldn trafik olmazsa avrupa yakasından 5,5-6 saat fln sürer.trenler eylül 2013'e kadar istanbuldan çalışmıyor, çekilin ben iş yapıyorum diyen bir hükümetimiz olduğu için. o da bitirebilirlerse tabi. neyse.


  • sirkelimon  (07.11.12 13:27:03) 
tren ankaradan çalışıyor mu peki? ankaradan eskişehir ne kadar sürüyor?


  • vejeteryanvampir  (07.11.12 13:31:58) 
Eskişehir'de konaklama işini önceden halletmezsen özellikle hafta sonu ortada kalma ihtimalin çok yüksek, bir şekilde konaklamanı önceden hallet.


  • predat0r  (07.11.12 13:38:17) 
tren ankaradan çalışıyo tabi, 1saat35-45 dk sürüyo trenle eskişehir. ama havaalanından tren garına gelmek uzun sürebilir. havaşla tren garına çok yakın bi yerde inersin ama esenboğa merkeze uzaktır baya. bir de in-bin yapıcaksın, katil koçla aynı hesap, yorulma bence boşuna


  • sirkelimon  (07.11.12 13:53:55) 
haftanın belirli günleri istanbuldan uçak vardı. kaldırmışlar mı? istanbuldan ankaraya uçup, ankaradan da hızlı trenle eskişehire geçebilirsin. ya da hiç kasmadan kamil koça binip gelebilirsin. 7 saat sürüyor. işin nerede bilmiyorum ama eğer araba tahsis ediyorlarsa anemon otelde kalabilirsin, araba yoksa orası şehre uzak kalır, o zaman da ibis otelde kal. iyidir orası. kime sorsan gösterir.


  • hokkabazz  (07.11.12 13:58:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.