[]

BUEPT

Boğaziçi'nin bu sınavında "başarılı" kabul edilmek için her bölümde(writing, listening, reading) mi sınırı aşmak gerekiyor yoksa overall'un 60 olması yetiyor mu? yani bir bölümde geçer not alamadık ama sonuç 60'ın üstüyse ne olur?




 
her bölümden geçmek gerekio, en azından benim zamanımda öleydi


  • lizozom  (07.11.12 12:56:43) 
hepsi ayrı ayrı değerlendiriliyor. zaten pek çok insan aynı anda geçemiyor. sözgelimi sınav sonucun

writing: S
listening : S
reading : f1

gelebiliyor. yani f1 sınır gibi birşey hak verirsin. diğer ikisi iyi diye sınırda kaldığın bir bölümü geçmiş olmalıydın aksi olsaydı. gelgelelim üniversite efsaneleri arasında hep söylenegelen şeylerden biri de bu konuyla ilgilidir. "valla ikisi çok iyiydi; ama biri çok kötüydü yine geçmiştim, ben" gibi.
  • kmtetrfn  (07.11.12 13:10:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.