[]

Basit Bir Soru

ekte yüklediğim soru son kpds'de çıkmış. b ile e haricini kolayca eledim. fakat sonrasıda kararsız kaldım. e şıkkı daha kişisel yaklaştığından eleyebilirim belki ama doğru cevap olan b şıkkı da bana tam uyumlu gelmedi. soru tam tutarlı gelmedi her ne kadar da b'ye yakın olsa da.

kısaca açıklayabilecek var mı?


 
e'de siyah beyaz olmasından çok zamanıyla ilgili bişey denmiş ki her siyah beyaz film eski olacak diye bişey yok ve konuşmanın öncesinde ve sonrasında cast'le (oynayan kişilerle) ilgili de hiçbişey yok. b'de de içeriği önemli, seyirciye nasıl sunulduğu önemli değil, yani siyah beyaz olmuş, renkli olmuş fark etmez diyor. bence bi sıkıntı yok soruda.


  • tepedeki psychedelic adam  (07.11.12 00:12:23) 
content yani içerik sözcüğü ip ucu,filmin içeriğine bak gibisinden bir anlamı var, sonraki cümlede watch a movie for what it is yani filmin ne için/neyle ilgili olduğu vurgusu var. bu iki sözcük paralel.


  • siyah gece  (07.11.12 00:47:41) 
soru tutarlı bence. cevapları okumadan okudum soruyu, etkilenmemek için ve e şıkkı çok uzak geldi bana. cast ve produce olaylarıyla ilgili hiç bir şey yok ki soruda. b şıkkını giriş cümlesinden direk seçebilirsin çünkü it is more about the... diye giriyor cümleye. yani richard'ın cümlesine direkt bir cevap veriyor o şekilde başlayarak.


  • crimsonlady  (07.11.12 01:17:29 ~ 01:17:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.