[]

gece yemekleri

arkadaşlaar, bu gece bastıran açlığımızı ekmek, makarna vs. yemeden nasıl bastırabiliriz yahu? bu ara dikkat etmek istiyorum ama geceleri çok acıkıyorum..




 
elma.. ya da bi kaşık bal...


  • iki arada bir derede  (06.11.12 23:12:33) 
çorba içebilirsin


  • freebird5406_2  (06.11.12 23:12:35) 
bi tas soğuk sütün içine pötibör kır ye.


  • robin crusoe  (06.11.12 23:16:02) 
krik kraklar var ya. kıtır çubuklar. acıktıkça onlardan yiyebilirsin 2-3 tane.


  • merena  (06.11.12 23:34:09) 
yoğurt + bir sebze ızgarası. kabak olur mesela. havuc filan. ya da elma gib bir porsiyon meyve. kalorili şeylerr yemeyin gece gece. gerçi hocanın dediğini yap yaptığını yapma, elimde cips var şu anda.


  • dasher  (06.11.12 23:35:47) 
Cigkofte. :)


  • she was my baby  (06.11.12 23:55:42) 
süt içmeyi dene. hem tok tutar hemde yararı çok.


  • trajikomix  (07.11.12 00:09:32) 
benim yöntem haşlama sebze. zulada karnabahar, brokoli, havuç, patates, kereviz ve kırmızı biber bulundur. brüksel lahanası da iyidir. limonla az zeytin yapı dök haşlayınca. iki dilim ekmekle kendini şımart. marketlerde kokteyl halde var yukarıdakiler, taze bulursan iki tanesi bir hafta idare eder.


  • kargn  (07.11.12 00:10:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.