[]

araba almayı düşünüyorum, volkswagen cc?

yaşım 20, erkeğim. cc'lerin donanım muhteşem içinde dokunmatik ekranı var, ön-arka sensör, arka kamera, kör nokta uyarıcı falan filan. park asistanı bilem var opsiyonel olarak. sizce yaşıma uygun mu? başka hangi arabalara bakabilirim? cc'nin 1.4 tsi fiyatı 80.000 TL falan. 100.000'i geçmesin diye düşünüyorum, bi el atsanız süper olcak. kararsızım. bilen bilmeyen yorum yapsın araba hakkında, teşekkürler...




 
yaşına uygun olmasına falan bakma ya yaşıma ne uygun dersen scirocco rcz falan denir. mükemmel araba cc imkanın varsa al.


  • xenophobe  (06.11.12 22:14:53) 
20 yaşa o araba ağır kaçar. babanın arabasını garajdan kaçırmışsın gibi olur.


  • orpheus  (06.11.12 22:15:13) 
bu araba yaşına çok ağır kaçar bence. daha spor bişeyler bakabilirsin. ama araba mevzusu da zevkle ilgili tamamen. ben olsam bunun yerine bmw bakarım hem daha spor hem de yine seni her açıdan tatmin edebilecek arabalar var. 6.30 benim favorim.

hepsi bi yana 100 tl borç verir misin bana:(
  • kertenkelebek  (06.11.12 22:15:32) 
bence çok güzel araba, yaşına ağır kaçan diyenlere bakma. imkanın varsa al bence.

daha spor istiyorsan elbetteki sciroccolar da pek güzel.
  • d.  (06.11.12 22:21:56) 
(aramasi kolay oldugu icin sahibinden.com link'i veriyorum) su tarz seyler bakabilirsin:

www.sahibinden.com
www.sahibinden.com
  • fader  (06.11.12 22:25:15) 
CC ilk gördüğümden beri hastasıyım. Müthiş bir sedan.
Fakat 24 yaşında bir arabasız olarak diyebilirim ki 80 000 liraya ikinci el cc alacağıma
sıfır bir rcz falan alırım o döşemeye ilk osuran ben olurum.
  • afiyet  (06.11.12 22:42:23) 
2. el fiyatı değil ki bu :)


  • aguilas negras  (06.11.12 22:52:10) 
dokunmatik ekranı ne yapacksın? araba oğlum bu araba. telefon değil ipad değil araba lan. dokunmatik ekrana bakacağına motoruna, süspansiyonuna, yol tutuşuna, ne kadar yaktığına, abs esp var mı bunlara bak. ayrıca araba bildiğin baba olmuş müdür/patron arabası, 20 yaşındaki gence yakıştırıyo musun sen bunu? statü özentiliğin var gibi görünür dışarıdan. illa VW diyorsan Scirocco, New Beatle veya Golf al derim. Mini Cooper da yakışır.


  • r_u_h  (06.11.12 23:18:29) 
içinde bir amca yoksa cc alma, tamam kendi içinde güzel ama daha orta yaş için.
illa vw alacaksan new beetle al, scirocco al. mercedes a serisi bile al ama cc nedir yahu, o kadar yaşlanmadık bence daha 88'liler olarak.

edit: 88'li bile değilmişsin!
inciswf.com
  • kayranin kedisi  (06.11.12 23:29:32 ~ 23:31:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.