[]

Türk kızındaki Türk - Yabancı ayrımı

Çok hızlıca konuya giriyorum:

Kalabalık, kızlı-erkekli bir grup kamp yapmak üzere bir tatil yöresine gittik.

25'li yaşlarında Hollandalı 3 erkek de komşumuzdu. Gidiş dönüş bileti alıp gelmişler, ceplerinde 5 kuruş paraları yok. Üstler başlar toz içinde, içmeye sigaraları yok, bazı günler sadece kaşar ekmek yiyorlar vs. Yakışıklı da sayılmazlar. Çoğu zaman biz sigara ve bira ikram ettik, zaman zaman da mangalımıza ortak ettik vs. Hani bir yerde kolladık azcık çocukları.

Bir diğer tarafımızda da yine 3 erkek, Türk, öğrenci, yine 5 parasız, hemen hemen diğer grup ile aynı, güzel sohbetli, kibar çocuklar. Yakışıklı da sayılır keratalar. Hollandalı gruptan farklı olarak bu fırlamalar komikler de. Arada bizi çok güldürdüler falan.

Bak şimdi soru geliyor:

Bizim kızlar, Hollandalı çocuklar için ''yaa ne tatlılar, gelseler ya, kıyamam paraları da yok'' tribindelerken, bizim Türk çocuklara ''başı ezilmesi gereken insan'' muamelesi yaptılar. Ben şahidim, Türk çocuklar en küçük bir densizlik, bir kabalık, ne bileyim bir gürültü bile yapmadılar.

Şimdi bizim kızlara neden parası olmayan yabancı sevimli gelirken, parası olmayan yerli itoğlu it?

Biz grupçana çıkamadık bu sualin içerisinden bir de size sorayım ahali, bi yorumlar alayım.

 
cevabı çok net. çünkü onlar yerli. Hergün o tipte insanlar görüyolardır ( türk anlamında ) ama elin hollandalısını bir daha ne zaman görecek ?


  • Kreuzberg  (06.11.12 18:54:54) 
beta.eksisozluk.com

edit: bu ara olayı çalışmıyor mu nedir anlamadım. ama türk kızı diye ararsan görürsün.
  • bu nick tam yirmi alti karakter  (06.11.12 18:58:04 ~ 19:01:08) 
çünkü onlar kezban


  • focke wulf  (06.11.12 18:59:21) 
çünkü türk erkeğiyle iki oynaşsa adı orospu olur, elin gavuru şöyle takıldım bu manita böyle kaşar diye muhabbet yapmaz, insanların mahremiyetine saygılıdır.genel olarak böyle yani.ha türk kızlarında da her insanda olduğu gibi az bulunan kıymetli olur sendromu vardır tabi.bir de hollandalı hatunlarla cirit atmış bir erkeğin sana ilgi duyması başka, galatasaray fenerbahçe maçı izleyip posta gazetesinin arka sayfa güzeline bakarak 2 posta atmış adamın sana ilgi duyması başka.


  • alice practice  (06.11.12 18:59:41) 
@alice practice kezban alert. bütün türk kızları jennifer lopez, bütün türk erkekleriyse ayı, abazan 31 ci.

bak türk erkekleri efendiymiş ama bu kezbanlara göre

hollandalı çingene > eğitimli yakışıklı efenditürk
  • focke wulf  (06.11.12 19:02:40) 
o kızlar malmış. yapacak bir şey yok. çevrenizdeki kızları değiştirin, eskisini götürüp yenisini getirin.


  • d.  (06.11.12 19:04:31) 
keşke başlığı 'türk kızındaki türk-yabancı ayrımı'diye açmasaydın.çünkü bu durum yani yabancıya hayranlık sadece kızlara özel bi durum değil.türk erkeklerinde de yabancı kız hayranlığı var.mesela ben de gittiğim bi tatilde yabancı bi kız vardı,çok kiloluydu ama aşırı bir kilo.yanında da türk erkeği belli ki büyük aşk yaşanıyo.o kız türk olsaydı muhtemelen o türk erkeği kıza şişko diyip beğenmicekti.hatta dalga bile geçebilirdi.yani hem kadınlarda hem erkeklerde bir yabancı hayranlığı söz konusu.o yüzden cinsiyetlere indirgemek yanlış diye düşünüyorum.


  • rock n roll  (06.11.12 19:10:11) 
türk erkekleri esprili falanmış = yavşak
hollandalılar nispeten da sakin oldukları için = karizmatik, gizemli

  • yarey  (06.11.12 20:04:36) 
turk grubunda olsaydim sana bu basligi actirmazdim. herkes farkli olana ilgi duyabilir, gayet normal.


  • groovettyn  (06.11.12 20:06:22) 
  • compadrito  (06.11.12 23:48:27) 
Aynısının türk erkeğinde de var olduğu düşünülünce bu kadar kafanızı kurcalamasın tuhaf buldum.
Bence sebebi ortak zaten bu durumun. Yabancı merakı işte.
İlkokul ikinci sınıftayken, turistik bir semtteki bir okula yazılmıştım. Teneffüste öğrencilerin okul demirlerine yaslanmış heyecanlı heyecanlı bişeyler yaptığını gördüm. Otobüslerden inen turistlerden imza istiyorlardı. Bildiğin normal vatandaş olan turistler işte. Ama çocukların gözünde onlar film yıldızı gibi bişey. Çünkü yabancı ülkeden gelmişler. Bu insanların büyümüş hali işte anlattığınız.
  • cereal killer  (07.11.12 00:48:54) 
amını altın sanan dünya görüşü dar özenti çapulcuları "kız" yerine koymadığın gün bu tip başlıklar açmaya tenezzül etmeyeceksin.


  • donsuzum  (07.11.12 12:52:06) 
sen hollanda pasaportunun nelere kadir oldugunu biliyomusun hey ki hey :)


  • hami10  (18.02.13 19:00:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.