[]

Göz Hapsi

Selamlar,

Devrem olan asteğmen arkadaşım az önce bölük komutanı tarafından kışlaya çağrıldı kendisine geceyi kışlada geçireceği tebliğ edildi. Bu, göz hapsi oluyor sanırım. Bildiğim kadarıyla göz hapsi kaldırıldı. Açıkçası bu konuda hukuki bilgiye ihtiyacımız var. Bilgi doğrultusunda girişimlerde bulunacağız. Hukukçuların ve/veya bu konuda bilgisi olanların yardımını rica ediyorum.

Cevaplarınız için peşinen teşekkür ederim.

 
iç hizmet kanuna bakın bir yerlerden temin ederek buralardan kesin cevabı öğrenemezsiniz. ayrıca komutan size tebliği sözlü mü verdi yazılı mı yazılı ise direk göz hapsi cezası olarak mı tebliğ etti. önemli şeyler bunlar. yoksa amirin olan komutanın bu geceyi kışlada geçireceksin deme yetkisi var. bence bir günse otursun aşağı devam etsin


  • 10lion sinisterer  (06.11.12 19:31:47) 
yapılacak en son seyi yapiyorsun. uslu uslu otursun, sesini cikartmasin. askerlik orasi, bir astegmen olarak buna kafasının basması lazım.

diyelim mahkeme oldu, oldu ya (ki olmaz) astegmen haklı bulundu, ustu cezalandirildi, ne gececek eline? daha fena muamele gorecek. arkadas azicik kafanizi kullanin yahu.
  • kirkbir  (06.11.12 21:58:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.