[]

tost makinesinde tavuk pişirmek

parçalanmış, kemiksiz tavuk tost makinesiyle pişirilir mi?

bizim eski tost makinesinde balık-et-tavuk resimleri falan vardı. oradan yola çıktım, ama bendeki şöyle bir şey: www.sinbo.com.tr

bir de, bunda pişirilen tavuk nasıl olur?

 
pisirilir guzel kardesim! yalniz basinda dur makinenin, hatta iyice baski yap alt ve ust parcalari beraber tutarak.


  • elan vital  (06.11.12 16:36:14) 
sebze pişiriliyor denemiştim, gerçi kabaklar bile çok yumuşak olmadı baya kalın kesmiştim sanırım. yani tavukları ince ince fileto haline getirirsen pişebilir.


  • crimsonlady  (06.11.12 16:36:36) 
tavuklar ince dilimlenmişse mümkün bence.

makineyi önceden ısıtın ama.
  • nesilsiz  (06.11.12 16:37:14) 
Pişirme kağıdı kullanırsan aleti temizlemek kolaylaşır.


  • cakabo  (06.11.12 16:37:34) 
yağlı kagıt kullanırsan rahat edersin.tabiki pişer üzerine çok az z.yağı bile gezdirebilirsin.özellikle patates çok nefis oluyor.ısrarla tavsiye edilir.


  • artemiss  (06.11.12 16:54:23) 
pişmez tost makinasının ısısı pişirmek için düşük kalır. pişse bile çok uzun sürer. dışı kızarır içi çig kalır.


  • orpheus  (06.11.12 16:55:03) 
Pisirdim, oluyor, 20 dk. kadar suruyor.


  • lightblue  (06.11.12 17:18:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.