[]

iş bankası kredi kartı

iş bankası işte üniveristeli kartımın süresi dolduğu için yenilendi. Ancak bu sefer normal görünümlü bir kredi kartı göndermişler. İşte üniversiteli falan yazmıyor üzerinde. Müşteri temsilcisi bu kartın yanlışlıkla buna basılmış olabileceğini , kart kullanım ücreti kesildiğinde kartın türünün ne olduğunu anlayabileceğimi söyledi. İlla da kurbanlık koyun gibi o güne kadar mı beklemeliyim.
Ayrıca da artık öğrenci kartlarından daha önce alınmayan 20tl lik kart kullanım ücreti alınacakmış, benim diğeriyse eğer 40 alacaklarmış ve bunun ne zaman kesileceğini de bilmiyormuş.

Şimdi ben bu duruma zerre kadar inanmadım ne yapmalıyım?

 
hala öğrenci olduğuna dair okulundan belge al ve kart başvurusu yaptığın şubeye gidip durumu anlat. yeni gelen kartı iptal ettir. iş'te üniversiteli kredi kartı istediğini söyle. aksi takdirde yeni kartı kabul etmeyeceğini beyan et.


  • bilmemkacincinick  (06.11.12 14:24:56) 
ayni sey benim de basima gelmisti (2 sene once)

ogrenci kartim bittigi gibi bildigimiz is bankasi kredi karti gonderdiler. mor temali bisiler. ama limitlerde bi degisiklik olmadi, onemli olan da bu. 200 tl olan limitimi "kendi talebimle" 400 tlye cikardim. o kadar...

ancak 20tl kart kullanim ucretini ilk kez duyuyorum.

bi ara kart kullanim ucreti yasal degildir falan diye bas bas bagiriyordu tuketici haklari koruyuculari. dava acicam falan diyin korkutun isterseniz. cunku ablam benzer biseyi hsbc icin yapmisti ve ucret almadilar ondan. korktular bildigin. sanirim herkese bi olta atiyolar, yiyen yiyor, yemeyene de "tamam tamam saka yaptik" diyorlar.
  • wilwarn  (06.11.12 14:26:15) 
@wilwarn bu elimdeki kart ile öğrenci kartının aylık faiz oranları farklı olabilir mi ki, öğrencilerde aylık faiz diğerlerinde günlük faiz diye biliyorum böyle bir hak kaybım var mı acaba ?


  • gudumlu anne terligi  (06.11.12 14:26:48 ~ 14:28:35) 
yapı kredi den play card alın?

internet şubesinde kart türünü/özelliğini göstermesi lazım kredi kartlar listesinde
  • bonjurkes  (06.11.12 14:43:56) 
kart ücreti diye bir şey yok yasal değil bankaya bir dilekçe yazıyorsun geri veriyorlar sesini çıkarmayanları da düdüklemiş oluyorlar işte


  • geceleriucanteror  (06.11.12 16:51:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.