[]

taksim yayalastirma projesi hakkinda?

siyasete ve komplo teorilerine girmeden yapilma sebebini soyler misiniz? bi de karsi olanlar neden karsi cikiyor. onu da soyleseniz sizi opmememem icin bir neden kalmaz.




 
30 yıl istanbul da yaşamış biri olarak. gezi parkı büyük ölçüde yok olucak kışlayı tekrardan yapacaklar ama adım gibi eminim şu plandaki www.dijimecmua.com
ortaki yeşilik alan hariç diğer yerler dükkan ve avm olacak ortadaki yeşillikte cafelerin cay bahçesi gibi bir yer. lan zaten taksim yayaların daha neyi yayalaştıracaksın. otobüsleri kaldırsan gene rahatlar sırf bunun için bu kadar büyük projeye gerek var mı yemezler yemedim. istanbul iyice avm cenneti oldu. iyi ki taşındım istanbullun içine sıçmalarını görmeyeceğim.

  • zenigt  (06.11.12 11:34:02) 
trafiği rahatlatmak için tarlabaşı harbiye hattında trafiğin yer altına alınması, otobüs duraklarının kaldırılması ve meydanın büyülmesinde sorun yok bence. sorun gezi parkına yeni topçu kışlası yapılmasında. yeni rant yaratılacak, gezi parkında ağaçlar kesilecek, büyük ihtimalle park halkın kullanımından çıkacak vs.

bi de dayatma ve zorla yapılıyor. ne stk'lara ne de halka danılışılıyor.
  • merhum  (06.11.12 11:38:29) 
trafiğin yer altına alınmasına karşı değilim ancak meydana yapılacak düzenleme uluslararası bir yarışma yapılsaydı mükemmel, sıradışı, işlevsel fikirler çıkabilirdi. yeşil yok ediliyor bir kere. hiçir zaman şehrin göbeğinde bir central parkımız olmayacak. araplar gibi bina da bina. insan için gibi görünen bir betonlaştırma ve rant sağlama projesi bu. projenin mimarı kim? hangi ödülü almış? kimmiş? bilen var mı? taksim meydanı'nda hiç oturdunuz mu? oturacak yer var mı? projeden sonra olacak mı? hayır.
www.kokosh.org

  • 9kuyruklukedi  (06.11.12 11:43:15 ~ 11:45:27) 
valla bilmem ama sabahtan akşama gürültü çekiyoruz çalışılmıyor.


  • memnun1  (06.11.12 13:47:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.