[]

iş başvuruları sıkıntısı, iç sıkıntısı.

İki farklı yerle iş görüşmem var. Yarın birine, sonraki gün diğerine randevu verdim. Yarın görüşeceğim yere "ben başka bi yerle daha görüşüp öyle karar vereceğim" diyemem herhalde değil mi? Uygun bi dille nasıl işin içinden çıkabilirim?

NOT: İlk gideceğim görüşmede kabul edilme şansım yüksek, sonraki gün yapacağım görüşmede ise pek zayıftır. (ama parası ve prestiji açısından ilkine göre çok daha üstündür vs vs)


 
iş görüşmen olduğunu söylemek zorunda değilsin zaten büyük ihimal ilk görüşmede sana iş teklif etmezler, bu arada da diğer yerle görüşüp kararını netleştirirsin;)


  • yazbitmesinsipidikterlikdolabagirmesin  (05.11.12 23:28:13) 
Baska yerle gorusecegim demeyin, dusunmek icin sizden bir kac gun rica ediyorum deyin. Zaten muhtemelen size yazili teklif sunmalari vs zaman alabilir biraz.


  • crown  (05.11.12 23:28:47) 
eger birinciyi istediginize karar vermis iseniz kesin, baska bir firmadan teklif var ama ben sizi bekliyorum cunku sizi tercih ederim, onlara ona gore cevap verecegim diyebilirsiniz. ben demistim, adam da bir gun sonra tamam, bize gel dedi. klasik sorudur baska yerlere basvurdunuz mu diye sorabilirler, ona da kendinizi hazirlayin. top yerlerden bahsedin:) Bol sans!


  • leyla3  (05.11.12 23:31:26) 
niye ki? ayıp mı? onlar da başkalarıyla görüşüyor.


  • natnan  (06.11.12 00:02:38) 
moto kurye misin ?


  • neoyazin  (06.11.12 00:52:14) 
2 tane görüşme oluyor kafasıyla 2sini de sallama bence, sanki onlar tekmişçesine hareket et.sonra 2'si de olmayınca daha pis çöküş yaşıyorsun.


  • sirkelimon  (06.11.12 08:49:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.