[]

Mezarlikta gecen,sikintilarima sikini katan garip ruya,yorumlayacak biri ?

Ve cem yilmaz bile vardi..Dun gece su ruyayi gordum:

ailecek bi mezarliktayiz,ortam cok kasvetli,hava cok kotu..butun mezarlar cok genis ve sira sira.ben bi tanesinin en uctakinin basindayim..yan tarafta 2 ablam var ve kafa kafaya vermisler bi mezarla ugrasiyolar,iletisim kuruyolar oluyle..ablam oluden ona cat diye bi yazi gonderdigini soyluyolar ve asiri korkulular. Annemle babamsa oralarda dolaniyo bu ortami kabul etmis gibiler ama tedirginler..
Sonra onume bakiyorum,cat diye cem yilmaz ve yaninda bikac kisi geliyo.olu gibi duruyolar ama degiller,suratsizlar.biseyler konusuyoruz,mezarliktan birileriyle gorusmeye cagiirildiklarini soyluyolar.arkalarina bakmadan nefretle bakip gidiyolar. Ben sonra onumdeki mezara bakiyorum,tasta arapca yada osmanlica biseyler yaziyo anlamiyorum,mezarlarin arasinda dolaniyorum,o mezar dalgalanir gibi oluyo ve ben yanlislikla ustune basiyorum sanirim,sonra mezardan bi homurdanma geliyo,ben yusuf yusuf,ailem beni sakinlestirmeye calisiyo,annem korkma diyo.
Ruya burda kesiliyo,devami soyle,
Mezarligin farkli bi tarafindayiz,ev degil baraka degil ama orda kaliyoruz.annem babam yanimda.uyumaya calisiyorum uyuyamiyorum,korkuyorum mezarlardan,olulerden,annem beni uyutmaa calisiyo..

Bu ne demek yahu?uyandigimda hastaneye randevum icin kalkmam gerekiyo kalkmadim,mala bagladim..

Not: cok kotu bidonem geciriyorum,anlayacaginiz uzere..

 
Canın sıkılmış, gülmeye ihtiyacın var. Seni güldürecek şeyler bile yüzünün asılmasına neden oluyor, hayatının anlamını bulmak konusunda sıkıntıların var şu sıralar. Güvende olman gerek, erkek misin kadın mısın bilmiyorum ama birinin seni kolunun altına alıp çekip çevirmesi lazım.


  • Hallerlale  (05.11.12 22:55:51) 
Hatun kisiyim,su ara en cok tutundugum sevdigim,sevgilimin kollarinda gordum zten ama bilincalti iste,dediginiz dogru belki de..


  • cccbehzatccc  (05.11.12 22:59:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.