[]

kafam bozuk

iş güç mevzuları kafama takılıyor, şu aralar kafama taktığım bir kaç şey oluyor iş konusunda.

şimdi o mailde şunu dedi, yarın ne olacak, acaba bir sonraki gelen mail bu konuyla mı ilgili. Maili aç bak, oh be tamam hacı sıkıntı yok, kafama taktığım konu değilmiş falan diye rahatlıyorum. Ta ki bişeyler olup bitene kadar, ondan sonra da benim istediğim şekilde olsa da olmasa da salla gitsin lan falan diyorum, ya da daha çok kafaya takıyorum.

işte müzik dinleyip sakinleşeyim, bak olm kendime şunu alacam, x hatunuyla konuştum bak olm ne güzel falan diye, küçük küçük boktan şeylerle kafamı dağıtmaya çalışıyorum.

aklıma aynı konu geldikçe tekrar daralıyorum, bi süre sonra tekrar unutup rahatlıyorum.

ne halt edeyim, kafam bok gibi oldu sürekli bişeyler takmaktan

 
iskolik olmussun. kendini oyalayacak daha gercekci seyler bul.


  • pieta  (05.11.12 22:59:11) 
iş kolik konusuna katılıyorum, önce kabul etmeyecektim. iş yerinde ufak gerginlik tartışma falan oldu biriyle, o yüzden baya kafama taktım bu olayı, bu gerginliğin getirdiği bazı etkiler var, onlar ne olacak diye düşünmekten, kafamdaki 2 tutam saçı da kaybedecem sanırım


  • bonjurkes  (05.11.12 23:02:10) 
isyerinin kapisindan disari ciktigim anda ertesi gune kadar o gun olanlari dusunmemeye calsiyorum ben. arada bir aklima gelenler oluyor baska dusuncelerle ortmeye calisiyorum.


  • pieta  (05.11.12 23:07:57 ~ 23:13:22) 
pieta +1. yeniden ise donene, masa basina oturana, mail box u acana kadar dusunmeyin. kendinizi yakaladiginiz anda dusunce derinlesmeden hemen degistirin. Insan bunu tekrarladikca alisiyor.
Bir de seyahat, degisik bir yer, degisik insanlar, hani oyle turistik olmasa bile aile yani, gunu birlik kahvaltilar vs. ozellikle doga cok iyi geliyor.

  • leyla3  (05.11.12 23:34:41 ~ 23:35:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.