[]

cüneyt özdemir ve londra.
niye londra'dan yayın yapıyor bu adam? bir mantığı var mı? habercilikte çığır açma çabası falan mı londra'dayız ama türkiyedeki her şeyden haberimiz var tarzında.
niye olm? :(
niye olm? :(

farklı olma çabaları diye düşünüyorum. Cnn türk'ün gücünü gösterme gibi. biz taa Londrada bile program yapıyoruz, siz hala istanbulda... gibi bi hava yaratma düşüncesi olabilir.
- Kreuzberg
(05.11.12 19:04:31)

Habercilikte çığır açacağız diye gitti, bir halt yapamayınca da eşime Londra'dan bir iş teklifi geldi, reddetmesini istemediğim için ben de geldim gibi bir şey söyledi.
- Hallerlale
(05.11.12 19:05:26)

Herif konuşmaya londradan diye başladı yaaa. Ne derse desin artizlikten yapmıştır derim artık.
- lpgli tosbaga
(05.11.12 19:09:57)

kendisine yapılan baskılardan, suçlamalardan sonra şu an türkiye de olmak istemediğini duymuştum.
- my december
(05.11.12 19:25:47)

simdi farkli olma cabalari falan diyen arkadaslar hakli olabilir de, benim bilgim kadariyla Cuneyt Ozdemir`in karisi Zeynep Inanoglu ( ki kendisi google amca icin calisiyor yanlis hatirlamiyosam) Londrada ise basladigi icin kendisinin de oraya tasinmasi icap etmis. e sonuc olarak cnn boyle bi cozum onerisi sunmus. Kaynak gotum degil, harbiden lan.
- ozzyninpambukgotu
(05.11.12 19:26:58)

eşine iş teklifi geldiği için gitti. hep değil zaten 1 sene kalacak sadece seneye dönecekmiş. boşver farklılı böyle bir teklif gelse kim reddeder? :) öyle düşün sana gelse ne yapardın
- secilmis uye
(05.11.12 20:24:33 ~ 20:25:07)
1