[]

işe/okula gitmeyi seviyor musunuz?

var mı koşa koşa giden, evet işimi bölümümü çok seviyorum diyen? biraz gaza gelip ben de koşmak istiyorum!




 
Zorunlu yapılan her iş angarya gelir insana. İşe gitmek meecburen erken kalkmak meeecburen. Şarkısı bile var. Kim bayıla bayıla işe/okula gider ki?


  • kırmızıkalem  (05.11.12 18:29:53) 
ben eskiden yaptığım işi çok seviyordum, hem madden hem manen tatmin ediyordu, pazartesi sendromu felan da yaşamazdım, sorumluluk sahibi de olunca, koşa koşa giderdim tabii.
sonra nooldu dersen, kovulduk topluca.

  • iadeli taahhutlu  (05.11.12 18:31:28) 
ya sevmiyorum bölümümü ama geçen yaz staj yapmıştım. öyle böyle iğrenmedim iş hayatından. o yüzden mutlu mesut gidiyorum bu hiç değilse o kadar iğrenç değil diye.

hatta staja giderken 5.30da kalkmam gerekiyordu şimdi 7de uyanmak da koymuyor.
  • jjwa  (05.11.12 18:33:23 ~ 18:34:20) 
seviyorum ülen.. zamanında okula gitmeyi seviyordum. 3 senedir çalışıyorum. şimdilik iş hayatında da sıkıntı yok.


  • nuisance  (05.11.12 18:33:53) 
ciddi anlamda nefret ediyorum işe gitmekten. çünkü berbat bir ortam, berbat bi patron, berbat insanlar.

üniye giderken koşa koşa gidiyordum.
  • baldur  (05.11.12 18:41:29) 
allah işin belasını versin. hiç sevmiyorum. yaptığım işi sevmiyorum, iş yerindeki şerefsizlerden nefret ediyorum. hepsi ölsün gebersin.


  • piszenci  (05.11.12 18:51:10) 
üniversite son seneye kadar nefret ediyordum,ve yoklama zorunluluğu olmadığı için gitmiyordum da.lakin son sene bitecek korkusu,okulu nasıl özlüyorum anlatamam.okulu uzatacak yer arıyorum o derece.


  • neo  (05.11.12 19:01:36) 
üni son seneye kadar seviyordum. bu sene enerjim tükendi. ne okula gitmek ne çalışmak istiyorum.
bölümü seviyorum ama sıkıldım artık okumaktan, not için bir şeyler yetiştirmekten.

  • goldentitan  (05.11.12 19:05:22 ~ 19:05:47) 
ayilip bayilmiyorum ama memnunum. sonucta her gun gezmek ise gitmekten daha iyi olurdu ama off bugun de ise gidiyorum da demiyorum. pazartesi sendromu denen sey de cok sacma geliyor.


  • crucio  (05.11.12 19:22:27) 
haftasonu pazartesi olsa da işe gitsem diye iple çekiyorum.


  • kakam gelmis olamaz mi  (05.11.12 19:32:46) 
Benim için iş yok tabii, okula gidiyorum ve sevip sevmemem dersten derse göre değişiyor. Sayısal bölümde okumama rağmen, matematik ve bilgisayar derslerine son derece isteksiz gitmemle birlikte sözel derslerde sorun olmuyor. Ama hocayı seversem her türlü, sevmezsem hiçbir türlü çekilmiyor ders ve hiç de gidesim gelmiyor.


  • juusto  (05.11.12 19:46:02) 
Ben seviyorum. Önce özel şirkette çalışırken sevmiyordum, şimdi bir araştırma projesinde çalışıyorum, çok mutluyum. İnsanın sevdiği şeyi yapması çok tatmin edici bir şey. Okula gitmeyi sevmezdim ama, sıkılırdım.


  • alicia_dominica  (05.11.12 19:54:45) 
Okulun olduğu yer çok güzel bir yer. "O" nu görmek de bi motivasyon tabii. Seve seve gidiyorum. Gerçi dersler falan da on numara.


  • heritage  (05.11.12 20:12:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.