[]

Lastik Önerisi / Seçimi

Selam canlar,

ford fiesta için lastik bakıyoruz da, 175 65 14 ebatlarında yazlık(4 mevsim diyor kimileri) araba lastiği arıyoruz.

Şimdiye kadar bir kaç markadan fiyat aldık, Pirelli, Bridgestone, Goodyear ve Michelin arasında tercih yapmaya çalışıyoruz. En uygun pirelli şuan adeti 112 liraya bulduk.

Sizin önerebileceğiniz, Pirelli kötüdür, Bridgestone'un şu serisini alın diyebileceğiniz bir lastik ve fiyat bilgisi var ise müteşekkir oluruz.

Gözlerinizden öperim.

 
Bak bizim peder bey 3 seferdir Michelin taktırıyor arabaya. Gayet memnunuz. Fiyat konusunda bir bilgim yok ama dayanıklı ve güven veriyor.


  • bilmemkacincinick  (05.11.12 16:59:06) 
michelin bence de.arabamın üzerinde vardı 55000 km ye kadar gayet güzel idare etti.çok da sorun yoktu ama gene de güvenlik açısından değiştirdim dün.gene michelin aldım tanesi 150tlden.


  • garnet  (05.11.12 17:20:22) 
Ben kendime değil bir arkadaşım için soruyorum aslında, herkes michelin diyor en son 135'e bulduk biz de.(Energy Saver Modeli)


  • kobretti  (05.11.12 17:21:36 ~ 17:21:50) 
michelin fransa asfaltina gore uretiliyor demisti bi lastikci abi. bridgestone kadar dayanikli degilmis.


  • bohr atom modeli  (05.11.12 17:27:25) 
hocam Lastk alirken oncelikle yapim yilina bakin. bazi uyanik bayiler gecen yilin lasitigini vermeye calisiyor.

Nokian lastik bence cok iyi . internetten yorumlarini okuyabilirsin.
  • 1917  (05.11.12 18:05:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.