[]

bölgesel zayıflama

Ağlasam yeridir ey sözlük halkı. Eski bir yüzücü olan ben, uzun zamandır spordan uzak kaldığım için bel çevresinde yağlanma problemi yaşıyom. Mekik, şınav falan yaparak göbeği baya azaltsamda yan taraflar gitmedi bir türlü. Spor salonuna gitcek vakit yok ne yazık ki. Koşmak en kesin çözüm ama akşam 6'dan sonra bulunduğum yerde koşmak için kalaşnikof taşımak lazım. Kalaşnikofum olmadığı için ve de akşama kadar boş vaktim olmadığı için bana bir egzersiz pls ltfn thnx...




 
her evde bulunan vileda sopası alınır omuzlara, kollar sopaya geçirilir, bir sağa bir sola gerilebildikçe gerilir...

çok işe yarıyor yan yağlar için çoook..
  • sindustrial  (15.12.08 13:40:17) 
iyi bi mezdeke kasedi, biraz çiftetelli. basketbolu bırakınca bölgesel yağlanma yaşadım, bu bi nebze iyi geldi. sonra oynamaktan da sıkıldım, hepsini bırakıp nirvanaya erdim ayrı mesele.

ama bu beli kıvırıp, kalça sallamak işine yarayabilir, evet.
  • yokoylebisevgili  (15.12.08 13:49:13) 
Cevirin sopayi da olayin özü kafayi cevirmemekte, ayaklar sabit, kafa sabit..Daha bi' tesirli olur efenim.


  • Sir.Fitih  (15.12.08 13:56:19) 
Bu sopa olayı gerçekten işlevsel mi?


  • beastangel  (15.12.08 14:05:15) 
şimdi bölgesel zayıflama özel müdaheleler haricinde olmayan bişey. diyet desteği ve egzersiz gerektiriyor. erkeklerde yağlanma en çok bel bölgesinde olur, kadınlarda da kalça bölgesinde. bence diyet desteği ve spor önemli. kardiyo ile başlayıp mekik tarzı egzersizlerle olabilir. en iyisi spor salonu varsa oraya danışmanız.


  • trista  (15.12.08 14:10:12) 
bölgesel zayıflama denen şey tamamen yalandan ibarettir. siz egzersiz ve diyet yaparsınız vücudunuzda genetik şifreleriniz doğrultusunda gerekli gördüğü yerden kilosunu verir. bu yağ aldırma ve şimdi yeni çıkan bazı lazerli yöntemlerde zannedildiği gibi ya da kastedildiği gibi bir bölgesel zayıflama yöntemi değildir.


  • o ben degilim  (15.12.08 16:13:12 ~ 18.05.09 01:21:52) 
sopa önerisi çok işine yarar ama onun başka bir varyasyonuda eller iki yanda klasik şekilde bir sağa bir sola olabildiğince esnemenin yanında bacağınıda yana doğru olabildiğince açmaktır.olaya bacakta girdiğinden o bölgede ekstra sıkışma oluyor falan filan..
bide normal mekik pozisyonunda dizler kırık ayaklar yere basıyor halde düşün şimdii o bacakları yan yatır. yanı bacaklar cenin pozisyonu ama sırt tamamiyle yerde olucak. işte bu.. bu şekildeyken mekik çekmekte yan taraftaki kasları çalıştırır ziyadesiyle.

  • s nek  (15.12.08 16:24:35) 
kafa ve ayakları sabit tutup sopayı çevirme" tavsiyesine katılıyorum; ama bir yandan da bol bol yürüyüp, merdiven çıkıp, midenizi tıka basa doldurmadan sağlıklı öğünler yemelisiniz diyorum. 1 ayda etkisini görürsünüz.


  • 24th fret  (15.12.08 17:20:51) 
yan mekik çekiniz efendim. şöyle ki;
normal mekiki pozisyonu aldıktan sonra 45 derece dönünüz, mekiği bir tarafınıza yattıktan sonra çekiniz.
bir başka yöntem mekik çekerken belden üstünü kaldırdığınızda yukarda bahsedilen sopalı hareket gibi bir sağ bir sol yapıp yatınız.
6 packs garanti!
  • r12  (15.12.08 19:41:36) 
bölgesel zayıflama diye birşey yoktur. var diyen varsa beri gelsin.. hepsi yalan.. paranızı harcamayın..
bölgesel kio alımlarının tek nedeni ırksal (genetik, kalıtımsal)dır. başka neden aramayın. iki çaresi; ilki,kilolu iseniz kilo vermek (ki bu vücudunuzun her bolgesinde aynı derecede olcaktır. beğenmediğiniz bolge de azalır ), ikincisi; estetik ameliyat.. (liposuction)..
geçmiş olsun
  • ceyrekakıl  (27.12.08 20:56:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.