[]

koşu bandı + çalışma istasyonu

bi heves ettim alsam mı diye...voit marka alsam ne kadar tutar? ya da daha iyi markalar var mı f/p açısından? hep 45 kglik çalışma istasyonları...yeterli mi?

yoksa spor salonuna üye olmak daha mı mantıklı? çok üşengeç biriyim yol gözümde büyüyor hep yoksa spor yapmak istiyorum yani...

danke ve teşekkürler şimdiden.

edit: şunları beğendim:
urun.gittigidiyor.com
urun.gittigidiyor.com

değer mi?

 
koşu bandı alıp da düzenli kullanan birini görmedim çalışma istasyonu biraz daha mantıklı hb'de uygun fiyatlı kaliteli ürünler var... (ikisinin de fiyatı yüksek)


  • eksi_kisilik  (05.11.12 09:47:37 ~ 09:48:29) 
+eksi_kisilik

alıpda düzenli kimse kullanmıyor, motivasyon eksikliği yüzünden..
  • füt  (05.11.12 09:51:21) 
2 sene öncesine kadar düzenli spor yapıyordum, 1.88 civarı boy, erkeğim, son 1 yılda aldığım 20 kilo ile 90'a yaklaştım. asıl amacım kilo vermek tabi ama kas da yapsam fena olmaz :)

bana da biraz küçük geldi bu çalışma istasyonu ama amacım da bir hulk olmak değil tabi.
  • passion rules the game  (05.11.12 10:21:39 ~ 10:22:08) 
kosu bandi bende ve annemde duzenli kullanimda topuk dikenine sebep oldu. belki genetik bir yatkinlik da vardir ama nette baska insalara da oldugunu okudum:

www.livestrong.com

istersen bir ay falan spor salonunda duzenli kullan bir sorun yoksa satin alirsin. ezbere alirsan benim gibi elinde patlayabilir.
  • ebeninamialisami  (05.11.12 11:17:00) 
ben spor salonu diyorum. evde olunca alet birazdan birazdan diye diye ötelersin yalan olur hevesin gecince.

spor salonunda ise evden bir ciktin mi temiz sporunu yapar dönersin.

hem diger calisanlarla falan motivasyon olur.

bir de adam gibi antrenörler varsa yanlislarini düzeltir, daha saglikli spor yaparsin. arada programini degistirirler sporun renklenir falan filan.
  • burfak  (05.11.12 12:21:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.