[]

Samsung Galaxy S3 veya Sony Xperia Ion?

-Soru başlıkta-
Arkadaşım yeni telefon alacak.Şuanda tuşlu eski bir nokia telefon kullanıyor.İlk defa bir dokunmatik,akıllı telefon sahibi olacak.S3 almaya karar vermişti 2 haftadır uygun fiyata satan yer arıyordu.Bende Sony Xperia ion reklamını görünce(sony kullanıcısı olarak)ion almasını önerdim.Siz olsanız hangisini seçerdiniz.Hangisi daha uygun fiyat performans açısından?



 
sony'nin tasarimi daha guzel. tasarim icin alacaksa sony derim.

smartphones.venturebeat.com
duzen: burdaki galaxy'nin ram'i 2gb imis, o bir olacak. verizonunku filan olabilir o .
  • fakyoras  (04.11.12 22:38:16 ~ 22:40:12) 
sony nin kamerası daha iyidir..
kamera onemlıyse ion alsın..
geri kalan seyler benzer sayılır..
  • partizan  (04.11.12 22:41:27) 
samsung s3 kullaniyoruz, s3'un kamerasinin da ozel bir kotulugu yok gayet guzel resimler cekiyor, karanlik dahil.


  • compumaster  (04.11.12 22:44:34) 
Xperia Ion'ın şarjı çok daha az gidiyor ve pili değiştirilebilir değil. Bundan 2 sene sonra Sony hala buna pil değişimi yapar mı bilmem. Browser performansında ve genel performans arasında da önemli farklar var. Ancak çok deli gibi sömürmeyecekse telefonu o da iş görür.

İkisi yakın fiyatlardaysa S3'ü tercih ederim rahatlıkla, aklım Ion'un tasarımında kalabilir belki ama S3'ün artıları çok daha ağır basıyor. Ciddi bir fiyat farkı varsa Ion olabilir, fiyatını bilmiyorum. Ciddi bir fark olduğunu da sanmıyorum.
  • tahsin sutcuoglu  (04.11.12 22:46:30 ~ 22:48:06) 
sony elbette kardeşim ama sar değerlerine bak olur mu 1 den aşağı olsun


  • para var huzur yok  (04.11.12 23:58:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.