[]

türkcell 3g

4gb öğrenci tarifesi ayda 35 lira 1 yıl taahhütlü aldım bunu. fakat bir ay sonra yeni taşındığım evde sınırsız internet olduğundan, 3g bir kenarda öylece durur oldu. hiçbir işime yaramıyor fakat hala her ay 35 lira ödemek zorundayım. ikinci ayın parasını yatırmaya gidicem ama ayaklarım geri geri gidiyor. hiç kullanmıyorum ve ayda 35 lira veriyorum. evdeki sınırsız için de 20 lira veriyorum. hadi o 20yi geç, kullanıyorum ama havaya 35 atmak öğrenci insanın içine oturuyor. 1 yıl taahhütlü biliyorum evet alırken de biliyordum ama buraya taşınacağım yoktu hesaplarda.

bu 35ten kurtulma imkanı yok mu hiç? azaltma imkanı ya da?


 
taahhütü anca cezasını ödeyerek sona erdirebilirsiniz.


  • orange coffee  (04.11.12 22:13:59) 
arayıp sordun mu taahhütten cayma bedeli nedir diye? bir yıl boyunca ödeyeceğin toplam ücretten azsa iptal ettir gitsin.


  • altikereyedi  (04.11.12 22:14:52) 
cezası da kendisi kadar mıdır acaba? mesela ttnet iptalinde kalan ayların normal parası neyse, hepsini topluca ödememizi istemişlerdi. bu da öyle midir?

@altikereyedi arayıp sorayım bari ne kadarmış iptal ücreti.
  • ben butun cbnce dizilerini izliyorum  (04.11.12 22:15:28 ~ 22:16:48) 
yanılmıyorsam 3 aylık cayma bedeli cezası var,,,çekmiyor vs diyip çamura yatmayı deneyebilirsin tabi...


  • eksi_kisilik  (04.11.12 22:17:10) 
@eksi_kisilik onu denedik de gelip bakıyorlarmış meğer. ev zaten tam merkezde. tutmadı çekmiyor numarası :)


  • ben butun cbnce dizilerini izliyorum  (04.11.12 22:19:09) 
o 35 tl haricinde son ay bi 35 tl daha ödiceksin. vergi falan filan diye bi ödemeleri daha var. ben ödedim. ödememe gibi bi şans yok malesef.


  • nemo problemo  (04.11.12 22:20:57) 
@nemo problemo totalde maksimum 100 civarına kurtulabilirim yani? iyiymiş o zaman


  • ben butun cbnce dizilerini izliyorum  (04.11.12 22:24:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.