[]

bu ne ola ki?

merhaba herkese
her pazar dinlediğimiz trt3 deki balkanlardan gelen hava isimli programın açılış şarkısı ne ola ki?

rapidshare.com

Böyle çigan gibi de değil gibi de eğlenceli güzel bi parça. Hatta bunun adını bilip de buna benzer başka şarkı önereceklere izmir kordonda, mikoda felan bira ısmarlanacaktır.

edit: şarkının başlangıcında bahsedien program yapımcısına felan da sorduk...

hadi kolay gelsin

 
bu şarkıyı bilmiyorum ama sana bir tablet loyko yazıyorum.

nokta atışı olarak da taraf de haidouks - three love songs from marsa hoşuna gidebilir.
  • psyche  (15.12.08 00:24:06 ~ 00:26:48) 
tam olarak aynısı olmasa bile birayı (hadi bira+patates) hakettiniz bence. Tam cevabı verenlerle birlikte hep beraber içeriz biraları... devamı gelecek umarım. Çok teşekkürler.
Bu arada haidouks çok hoşmuş. O coğrafyada yaşamak isterdim...

  • Ruprect  (15.12.08 01:08:23) 
ben de izmir'deyim zaten.:p

ayrıca bu şarkının tam adını bulabilirim belki ama bugün olmaz. başkasına sorucam da o yok görünürlerde. yarın veya daha sonraki günlerde olma ihtimali var.
  • psyche  (15.12.08 01:39:03) 
o şarkıyı sordum da bulamadım. ve bulunması da zor aslında biraz. kısa bir bölüm ve oralardan olan herhangi bir şarkıda da buna benzer ezgiler bulunabilir. yani çok spesifik bir şeyi yok.

ayrıca başka yazan olmamış sana birkaç tavsiye daha yapıyım; fanfare ciocarlia, kocani orkestar, boban markovic orkestar ... gider böyle. daha geleneksel, folk şeyler aradığını düşünerek üsttekileri yazdım ama goran bregovic var tabi bi de. ayrıca emir kusturica and the no smoking orchestra. neyse kesiyim burda artık. ama benim en çok dinlediğim loyko'dur aralarında.

bir de şöyle bir site var: www.istekmp3.org burda bolca bulabilirsin balkan müzikleri.
  • psyche  (15.12.08 20:41:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.