[]

Garanti Bonus

selam duyurucu tayfa,

Garanti bankası maaş müşterisi olupta, bonus karta sahip olanlar, kredi kartınızdan yıllık kart ücreti falan kesiliyor mu?

Şu aralar duyduğuma göre önce kart ücreti kesiyorlarmış sonra da pardon deyip bonus olarak yüklüyorlarmış; ya da alışveriş sözü vermen gerekiyormuş falan fistan?

4440333'ü arayacağım tabiikide, bilen varsa burdan sorayım dedim.

İyi akşamlar.

 
benim geçen ay ekstreme yansıtmışlar hatta son gün yaptıkları için farketmeden ödemişim, aradım hemen (bütün otomatik ödemelerim de orada ama) kavga etmeye hazırdım, ödediğim aidatı geri iade edin lütfen dedim, bir saniye hemen iptal ediyorum dedi müşteri temsilcisi, ama 1 sene içinde kartınızı iptal etmeyin yoksa ücret yansır dedi. şaşırdım ben de bu kadar kolay olmasına, bonus filan değil direkt iade talep edin önce.


  • hypathia  (04.11.12 18:11:17) 
Maaş müşterilerinin banka kartlarından para almıyorlar sadece, sen bankayla konuşup bir şekilde ayarlamamışsan kredi kartından ücret alırlar. Aylık harcama sözü de belirli miktarda harcama yapanlara yıllık bonus hediye etme olayı. İşte mesela sen ayda zaten 500 lira harcama yapıyorsan, 50 lira bonus veriyorlar. Yıllık kart ücreti de atıyorum 50 liraysa o şekilde telafi ediliyor hesapta. Hep satış taktikleri bunlar. Biz de yaptık zamanında. Eskiden tavır taviz vermeme yönündeydi, sonradan yumuşadılarsa bilemiyorum.


  • shangrilla  (04.11.12 18:14:34) 
ben de maas musterısıyım bendende kestıler sıkayetvara yazdım once sonra 4440333 u aradım dırek ıade edılmesını ıstıyorum dedım bonus olarak dıgıl nakıt olarak gerı odedı sadece 1 yıl boyunca kapatmama sozu ıstedı o kadar

abımın kartı ıcınde aynısını yaptım onun adına ben aradım kartı kapatıcam dedım m.hızmetlerı tavız vermedı ıade edemeyız dedı o zaman kapatın dedım tamam dedıler kapattılar 2 3 gun sonra abımı arayarak paranızı ıade edıcez kartınızı acalım mı tekrar dedıler.
4440333 u aradıgın zaman dustugun m.hızmetlerındekı kısıde onemlı anlıycagın
ama sıkayetvar a kesın yaz
  • horizon  (04.11.12 18:40:24) 
Kart aidatı meselesi tamamen bankanın o anki politikalarıyla alakalı. Karlılığa bakıyorlar "Artık aidat iptali yapmıyoruz" diyorlar. Geçen sene iptal ettirdiğin aidatı, bir sonraki sene iptal etmiyorlar ya da bakıyorlar ki insanlar çatır çatır kart kapatıyor; e hadi arayanlarınkini iptal edelim diyorlar. Ya da sözünüze bonus falan tarzı bir şeyle Bonus olarak geri ödüyorlar...


  • salihdt  (04.11.12 19:06:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.