[]

3D Filmler İçin Altyazı

Hangi sitelerden bulacağız? Siz hangi siteyi kullanıyorsunuz?




 
ayrı bir altyazı gerekmiyor ki bildiğim kadarıyla. divxplanet'ten normal altyazı ile izliyorum ben.


  • esenbogan  (04.11.12 14:51:36) 
Normal altyazı ile izleyebilirsin. O versiyon yoksa yakın bir versiyonunu indirip dene Divxplanet'ten. Daha benim çalıştıramadığım olmadı.


  • steam  (04.11.12 15:07:13) 
indirdim ama olmadı. bendeki versiyonda ekran sağlı sollu bölünmüş olarak geliyor kumandadan ayar yapıp izliyorum. alt yazıyı ekleyince altyazı çift görünüyor bu sefer? Olmadı yazni.

Başka öneri....

Edit: resim ekledim. 3D ayarını yaptıktan sonra görüntü tek yazı çift oluyor.
  • poseidon1  (04.11.12 15:17:52 ~ 15:24:56) 
3daltyazi.com

Ben buradan indirmiştim içinde 3 dosya oluyor .idx .sub vs.. Üçü de gerekiyormuş, tvden direkt oluyor mu emin değilim ben rahat olmak için Egreat media player almıştım, onda 2d normal altyazıları da 3dye çevirme özelliği olması lazım.

Yani diyeceğim şu ki, direkt tvden izleme olayı zor olabilir iyi bir media player herşeyi çok rahatlatıyor(alyazı boyutu-rengi vs. bir sürü seçenek..)
  • rodriguez2  (04.11.12 16:13:34) 
Biraz kurcaladım bilgisayarı KM Player da normal altyazıyı resimdeki gibi iki ekrana bölen bir menü seçeneği var onu yapınca sorun kalmıyor. Laptopu da TV ye bağladım mis...


  • poseidon1  (05.11.12 07:55:41 ~ 07:56:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.