[]

Yurtta kalmanın dezavantajları

Şu sıralar okulun yurduna çıkmayı düşünüyorum, epey avantajlı görünüyor. Elbette dezavantajları vardır ama pek aklıma gelmiyor, sizce ne gibi dezavantajları vardır?

Okul bilkent bu arada.


 
giriş çıkış saatleri, odada tek başına değilsen oda arkadaşı problemleri, evde toplanıp parti yapmak gibi şeyleri odada yapamamak falan. bilemedim sana uyar mı bunlar.


  • d.  (04.11.12 14:20:30) 
hangi yurt olursa olsun, mahremiyet sifir...

giris cikis saatlei bile senin mahremiyetine bir darbedir...
  • hiçbirşeyyok  (04.11.12 14:22:48) 
Giriş çıkış saati yok sanırsam, gece kaçta gittiğin farketmiyor, oda da iki kişilik, sorun olursa odayı değiştirmede yardımcı oluyorlarmış. Evde partiyi de sevmem zaten dışarıya çıkmayı tercih ederim.


  • Haldamir  (04.11.12 14:25:20) 
ortak banyo ve tuvalet. Hiç aklına gelmeyecek insanlardan tiksindirebilir.


  • gudumlu anne terligi  (04.11.12 14:26:12) 
Ben de bi ozel yurtta kaliyorum hocu, daha iki ay oldu ama cikip gitmek istiyorum burdan. Tuvalet banyo olaylari, esyalar dolabina sigmaz, kitaplar yerde durur, masa kucuktur bilgisayari koyamazsin falan aklina gelmeuecek seyler sorun olarak karsina cikiyor buralarda. Yapma etme.


  • hjarteblod  (04.11.12 14:50:27) 
Bilkent yurtları eğlenceli olabilir belki ama odanı bir başkasıyla paylaşma fikri bile iğrenç, mide bulandırıcı. 2 sene 2 kişilik odada yurtta kalmış biri olarak yazıyorum, gerçekten berbat bi tecrübe. Tekli odada kalırsan ama gayet güzel oluyor.


  • roket adam  (04.11.12 15:04:21) 
merhaba, ben de bu sene bilkent'in yurduna çıktım okul-iş yakınlığı sebebiyle. tek kişilik odada kaldığım için oda arkadaşı problemi yaşamıyorum, bence en büyük sıkıntı yemek (bilkent koşullarında tüm gün yemek pahalı oluyor epey, elektrikli ocaklar da yemek yapmak için pek uygun değil, real de pahalı sanırım diğer marketlere göre). odada sigara, alkol yasak. random olarak oda kontrolü yapıyorlar, hiçbir şey olmasa bile odana birinin girmiş olduğu fikri bence rahatsız edici. ortak banyo tuvalet düşündüğün kadar sıkıntı olmaz, mesela ben dönem başından beri banyo ve tuvaletleri hiç pis görmedim. odalar küçük çoğu yurtta, o iç sıkabiliyor.

lisans 1. sınıf öğrencisi olmadığın müddetçe giriş çıkış saatlerine karışılmıyor. ben haftada 2-3 gün sabaha karşı gidiyorum, kimse de bir şey demedi. bazen hiç gitmiyorum hatta. sadece tatile falan çıkarken haber veriyorsun şu tarihlerde odada olmayacağım diye.
  • kayranin kedisi  (04.11.12 15:09:48 ~ 15:11:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.