[]

galaxy s2 internet paketi ile laptopdan internete girme?

Nasıl yapılacağını biri adım adım anlatabilir mi s2 telefonumda avea internet paketi var bunu kullanarak windows 7 yüklü laptopdan nasıl internete girebilrim?




 
öncelikle android tabanlı tablet sahibiyim, telefonda fark var mıdır bilmiyorum. yine de ona göre anlatayım ben. öncelikle ayarlar>kablosuz özelliği ve ağlar>mobil ağlar>veri etkin seçenekleri ile 3g bağlantısını aç. (telefonda daha farklı olabilir bu ama devamı aynıdır bence) daha sonra yine ayarlar>kablosuz özelliği ve ağlar'dan "internet paylaşımı ve taşınabilir ortak erişim noktası > taşınabilir kablosuz ortak erişim noktası" seçeneklerini uygula. orada senden bi şifre belirtmeni isteyecek. bu şifre ile bilgisayarından tıpkı normal bir wifi ağına bağlanıyormuş gibi telefonun adıyla yayın yaptığı ağa bağlan.

edit: dükkanda bu şekilde vodafone interneti kulanıyorum ve tablet şarjda değilse bile 3-4 saat dayanıyor. (dilerseniz usb bağlantısı ile internet paylaşırsınız, hem telefon şarj olur hem internet olur) ayrıca işlerimi aylık 3-4gb la görebiliyorum.
  • elalemin derdi  (04.11.12 12:20:13 ~ 12:26:40) 
ayarlarda bağlantı ve taşınabilir wifi alanı var. oradan telefonu kablosuz modem haline getirebilirsiniz.

edit: yalnız bu olay öyle uzun süreli internette takılmalık değil. deli gibi pil harcıyor. bir de mobil paketinizin kısa sürede bitmesine de sebep olabilir.
  • sanal uyku  (04.11.12 12:20:28 ~ 12:21:35) 
uygulamalar>ayarlar>kablosuz ve ağ>bağ. ve taşınabilir wi-fi alanı>taşınabilir wi-fi alanı ayarları>tamam>taşınabilir wi-fi alanı kutucuğunda tik'i işaretle.
tamam olması lazım. 2 gün önce s2 yi kullanarak internete bağlanıp bayağı işlemler yapmıştım.

  • ground  (04.11.12 12:32:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.