[]

sabahları mutlu uyanmak

sabahları uykuyu alsam da almasam da sekiz karış surat, asabiyet ve hayattan soğumuş bir şekilde uyanıyorum. ziyadesiyle kalp kırmışlığım var bi sikko huyum yüzünden. sabahları uyandığımda yüzüm gülerken güllerin gül pembe açması için uygulanacak bir sistem, metod var mıdır?




 
cep telefonu alarmınızı sevdiğiniz güzel bir şarkı yapmak.

misal benim güne en güzel başlama şarkım:
www.youtube.com
  • lambada  (03.11.12 19:10:17) 
yatmadan önce bir kaç saat sigara içmemek, odanın çok sıcak olmaması...


  • hollowlife  (03.11.12 19:13:17) 
aynen cep telefonu müziği çok önemli.

bu sabah uyanmanın tek metodu önceki gün mutlu olmak gece mutlu yatmaktan geçiyor. önceki gün en kadar mutluluk puanı toplarsan sonraki gün seni sıkan şeyleri daha kolay aşıyorsun o puanlar ile kolay aşınca sonraki güne puan topluyorsun mutlu oluyorsun öle zincir gidiyor.
  • Caaannn  (03.11.12 19:14:33) 
bueno vista social club - chan chan (live) bu da benim gün başı şarkım


  • superb  (03.11.12 19:18:26) 
müzikle pek alakası yok. geceden yemek yiyip yatmışsan, sigara tüttürmüşsen, havasız yerde yatmışsan isterse berlin flarmoni gelip seranad yapsın hadi alın voltanızı lan dersin.


  • dokunmakalbime  (03.11.12 19:27:16) 
Bence ne önceki gün olanlarla ne seni uyandıran şeyle alakalı. Tamamen gece geçen uykuna bağlı.


  • 4dr4m3lekh  (03.11.12 19:39:01) 
@dokunmakalbime şunu dinlesene mutlu bir şekilde uyandığında www.youtube.com

müzikle alakası varmıymış bak bakalım
  • superb  (03.11.12 19:43:21) 
bana da öyle oluyor. mizaçla alakalı biraz ama uyku kaliten ve seni uyandıran şeyle de alakalı. alarm olayına katılıyorum. bir ara davul zurna düğün müziği koymuştum alarm sesine acaip enerjik uyanıyordum.


  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (03.11.12 19:43:34) 
yok.


  • schwarze rose  (03.11.12 19:44:20) 
geceden perdeleri açık bırak ki ışıkla uyan. çok mu romantik olucak bilmem ama ufak bir çiçek al her sabah sula falan. pek de bir çözümü yok sanırım gerçekten mutlu olman lazım


  • nıç  (03.11.12 19:49:22) 
aşık olman gerek.


  • jimjim  (03.11.12 20:31:07) 
illa aşık olmak değil, kendini sevmek gerekli önce..

aynaya baktığında gülümsemek, göz kırpmak ;)

uyumadan önce de bitki çayı için, rahatlatır, huzurlu uyur, aynen öyle uyanırsınız..
  • lambada  (03.11.12 20:55:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.