[]

Ziraat sanal karttan Paypal'a para aktarma

Merhabalar efem. Ziraat bankasında ziraat maximum kartım var. Bi sanal kart oluşturup onu paypal'a bağlasam, para aktarabilirim değil mi? Kredi kartını direkt kabul etmiyor. Ayrıca sanal kartı bağlarsam paypal hesabım onaylanır mı?

edit: normal kredi kartımı bağladığımda şu ibare çıkıyor:

This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card.

 
kredi kartınız bankanız tarafından internet üzerinden alışverişlere kapalı olabilir. bankanızı arayıp durumu aktarmanızı öneririm. yardımcı olurlar.ya da farklı bir kredi kartı ile deneyiniz.

ingilizce kısımda böyle birşey yazıyor. benimde başıma aynı durum gelmişti. tabi paypal değilde kredi kartımla alışveriş yapmak istediğimde olumsuz yanıt almıştım. bankayı aradığımda internet alışverişlerine kartınız kapalı istiyorsanız açalım demişti. onayladım. yeniden alışveriş yapmak istedim yine olmadı. tekrar bankayı aradım. kredi kartınız dolar üzerinden alışverişe kapalı istiyorsanız açalım dediler. tekrar onayladım ve sorunum çözüldü.
  • 1tam1ayran  (03.11.12 14:15:43 ~ 14:16:31) 
@1tam1ayran cevap için teşekkürler. az önce bankayı aradım internet işlemlerine bağlandım, paypal dedim, para dedim, kart işlemlerine bağlan dediler. kart işlemlerine bağlanana kadar imanım gevredi telefonu kapattım.


  • krater  (03.11.12 14:26:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.