[]

MYO'nun sadece meslek lisesinden öğrenci kabul etmesi

gibi bir şey söz konusu olabilir mi?
Bahçeşehir Üni. Bilgisayar Programcılığı var 2 yıllık. %50 burslu ve tam burslu programları var. Taban puanları konusunda bir site diğerine uymuyor. Tam burslu olana girmek istiyorum ben ama meslek lisesinden değil düz liseden mezunum, YGS'de yüksek puan yapıp giremiyor muyum bu bölüme yani, ille meslek liseli mi olmam lazım? 2011 yılında tam burslu olan program sınavsız geçişle dolmuş, öyle yazıyor. Bu, YGS ile oraya girmeni kurallarla kısıtlandığını mı gösterir yoksa oraya YGS ile girmeye çalışanların diğerlerine nazaran daha başarısız falan olduklarını mı? Girmek istiyorum olm bölüme, illa meslek liseli mi olmam lazım?



 
sanırım öncelik meslek lisesinden direkt geçişlerde.


  • kayranin kedisi  (03.11.12 12:57:06) 
söz konusu değil. sadece meslek lisesinden öğrenci kabul etmiyorlar. ama şansın çok az oluyor. önce meslek lisesi mezunlarını alıyorlar, eğer kontenjan kalırsa tercih edenleri sıralıyorlar.


  • bu nick tam yirmi alti karakter  (03.11.12 13:01:27) 
abi saçmalık değil mi, ben ygs'den yüksek puan yapmama rağmen sırf 1 meslek liseli orayı tercih etti diye önüme mi geçiyor yani? bari ygs'ye girsinler ek puan alsınlar ona göre değerlendirilsin sıralama, lak diye sınavsız alınır mı ya. gerçi kaldırılmamış mıydı sınavsız geçişler, yanılıyor muyum, herkes ygs'ye girmek zorunda?


  • hjarteblod  (03.11.12 13:03:18) 
yok, kalkmadı. bu uzun süre tartışılabilir ama bence mantıklı olanı da bu.


  • bu nick tam yirmi alti karakter  (03.11.12 13:06:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.