[]

Murphy Kanunu Mu?

Abi bana sürekli oluyor bu ya. İki gün önce bir kulaklık aldım. 100 liraya. fena bir kulaklık değil. brainwavz m5. şimdi internette dolaşıyorum bir bakıyorum 120 liraya sony'nin mh1 adlı kulaklığı varmış, iki katı fiyatlı kulaklıklara kafa tutuyormuş.

yemin ediyorum sevincim kursağımda kaldı amk. telefon alırken de böyle oldu. aldım 500 liraya hop 600 liraya motorola atrix çıktı tegralı megralı. bıktım lan.


 
iş teknoloji olunca murphy bile apışıp kalıyor, adamlar güncelleme verir gibi her saniye yeni bir telefon, laptop vs. veriyor piyasaya.


  • mentuhotep  (03.11.12 09:50:16) 
Murphy Kanunları söz konusu olduğunda Teknoloçiyi dikkate alma. Ne zaman ne çıkacağını, nerde neyin ne kalitede üretildiğini bilemezsin ve hep "ah biraz daha bekleseydim" diye düşünürsün.

Ama öteki türlü Murphy Kanunları'ndan kaçış yok.
  • otonom  (03.11.12 09:53:25) 
Marcus Kanunu:
Her zaman daha iyisi vardır.

  • dokuzeylul  (03.11.12 10:05:01 ~ 10:05:33) 
hocam sürekli teknoloji gelişiyor falan tamam ona yapacak birşey yok.

ama mesela birşey alıyorsun, internette dolaşırken bir bakıyorsun aynı fiyata çok daha iyisi varmış. ama araştırırken bulamıyorsun onu işte.
  • mattiadestro  (03.11.12 11:05:46) 
murphy kanunu degilde sanki o an onu alma heyecanıyla kitlenip başka noktaları göremiyoruz gibi düşünüyorum bana da çok oluyor internetten alışveriş yapıyorum bitiyor öyle bakınırken daha iyisini daha ucuza görüyorum aynı site hemde. tamamen dikkat kaybı olduğunu avına kitlenmiş kedi gibi oluyoruz ondan sanırım.


  • exodia  (03.11.12 11:24:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.