[]

sigara bırakma ve tıkanma yardım laayn

arkadaşlar dostlar sevgili saygılı aydınlar,
3 haftadır sigara bırakma aşamasındayım ama komple bırakamadım günde illa ki 2 tane 3 tane içiyorum ya o kadar sigara içmem yada nikotin sakızı çiğnemem gerekiyor ne yapmalıyım sizce bu şekilde tutabilir miyim yani günde 2 3 tane içmek çok keyifli oluyor ama paket alırsam kesin tamamen içerim diger türlü otlakçı gibi oluyorum. komple de bırakamıyorum sanırım bir sorun var.

cevap verecekler için bilgilendirme: 10-12 senedir sigara içiyorum son 2 yıldır ortalama 1.5-2 paket içiyordum.

 
zor, çok zor. sürekli sigara oluyordur aklında. benim de başıma geliyor aynısı. belli bir bağımlılığa teslim olduktan sonra bu şekilde kendini sınırlayıp rahat yaşamak çok zor.


  • tukenmez adam  (03.11.12 08:59:20) 
10 sene 1.5 paket civarı sigara ictim. 4 sene bitti birakali. Bir günde de bıraktım. Öncelikle istemen lazım bırakmayı. İstemedigin sürece mümkün degil bırakman. Biraz sancılı bir süreç ama kendine hakim oldugun sürece kesinlikle içmiyorsun. Benim sigara içme isteğim 2 sene sonra gecti o iki sene icinde kendimi cok zor tuttum içmemek adına.
Senin icinde faydalı olur mu bilmiyorum ama onkoloji bölümünü gezmeni tavsiye ederim. Kanserli hastaları görünce nasıl içtiğine üzülüyor insan.
Ben bir hafta nikotin bandı kullanmıştım. Faydasını gormuştum dene istersen.
Sigara öldürür !!!
  • spica  (03.11.12 09:18:26) 
12 sene günde minimum 1,5 - 2 paket içtim, 5 sene önce bi' gecede bıraktım, ağzıma dahi koymadım.

tamamen bırak paşam.
  • charlesbukowskiineksi  (03.11.12 09:49:34) 
ya aklımda sigara yok aslında, nikotin sakızı çiğnediğimde 1 tane olsa çiğnersem bir daha canım hiç istemiyor. el alışkanlığı falan geçti sadece bilirsiniz o nikotin ihtiyacı sanırım ondan kaynaklı yani onu alacak birşey olsa bile sorun yok. yani birşey lazım bana nikotin sakızını almak zoruma gidiyor eczaneden. ne edem akıl verin
(bkz: ne diyem mahmut mu diyem )

  • exodia  (03.11.12 09:51:38) 
şak diye bırakacaksın hacım,
öyle günde 1 tane falan anlamsız avuntulardır.
12 sene içmişim la dile kolay sonra 1 nisanda bıraktım, ohh miss hacı.
bende sonrasında 1 tane olsun içmedim.
  • seyduna6687  (03.11.12 09:57:17) 
günde 2-3 tane içerek sigarayı bırakmış olmazsın. olsa olsa azaltırsın. önce bırakacağına inandır kendini. sonra son sigaranı iç, bir daha da içme. ben de öyle yaptım, 14 ay oldu hiç içmedim. sigaraya ne kadar anlam yüklersen, o denli zorlaşıyor bırakması. o yüzden sakız da tavsiye etmem. nikotin almayınca ölünmüyor.


  • sir gawain  (03.11.12 10:40:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.