[]

gece çok güzel değil mi?

Hiç ışık yok, sadece yıldızlar. Sokak lambaları bozuk mahallede. Hiç ses yok, belki bir iki martı gülüşüyor arada. Tüm şehir uyumuş. çok güzel, çok huzurlu değil mi? proje yapacaktım bu gece, yaptım bitirdim. Şimdi taktım kulaklığı kulağıma, açtım son ses en sevdiğim şarkıları. boş boş bakınıyorum öyle. çok güzel değil mi ya? cidden.

edit: umarım hepimizin gecesi güzel geçer. behlül kaçar. tikler sabaha kaldı.


 
çok güzel, cidden. herkes uyumuş, yalnızlığın güvenliği hakim.


  • travelling north to find you  (03.11.12 02:15:03) 
gece çok güzel de... geceden bıkıp geri dönüldüğünde yatağı ısıtan bir bedenin yatakta olmayışı yok mu; işte o, işte cehennem gibi.


  • schwarze rose  (03.11.12 02:16:26) 
değil önemli olan iç huzur. o olmayınca güzel değil ama senin adına sevindim tadını çıkar.


  • crimsonlady  (03.11.12 02:17:08) 
valla çok güzel.

ama mesela odtü'de yurtta kalırken daha güzeldi. çık dolaş gel. temiz hava. oh mis gibi. şimdi mecidiyeköy'de kaosun göbeğindeyim. hala ses geliyor dışardan. neyse. yine de gece güzel.
  • saygilarefendim  (03.11.12 02:18:43) 
ahmet haşim aklıma geldi bunları yazmışsınız. evet geceler naif ve dinlendirici. hiç bir şeyi aksatmadan yaptığın tek yarı. sabah ve öğlenleri ise karmaşık, nerede ne yapacağını, nereye gidileceğini, ne ile ilgileneceğini göstermeyen bir yarı. cidden.


  • erenbey  (03.11.12 02:21:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.