[]

Toplu SMS gönderimi nasıl oluyor?

Arkadaşlar bazen çeşitli sms'ler geliyor. Gelen numara yerine sadece isim var. Ve bu mesajlar aynı anda 1000 kişiye falan gönderiliyor. Bu hizmeti veren bir sürü şirket ve internet sitesi var ama; sizin kullandığınız veya tavsiye edebileceğiniz ucuz ve güvenilir bir kurum var mı?

Saygılarımla...


 
onlar gsm şirketiyle anlaşmalı. web sitesinin bunu yapacağını zannetmiyorum direkt. illa bir şekilde gsm'le anlaşması olmalı.


  • 1 saat bende 50 dolar  (02.11.12 23:59:47) 
operatörlerin kurumsal kanatları bunun hizmetini sunuyor.
sms başı belli bi ücreti var ve sizin kullandığınız bilgisayara bir program kuruluyor genellik "posta güvercini" adlı programı kullanıyorlar.bu programdan kendi hesabınızdan gönderiyorsunuz.ücretleri taahhütlü paketlere veya da sizin kullanağınız sms miktarına göre değişiyor ama 1000 sms için sms başı 10kr gibi bi rakam söz konusu.

  • bana da bu yakisir  (03.11.12 00:02:48) 
biz kullaniyoruz iki firmaninkini.

belli kotalar koyanlari var. belli miktar para yuklemeyi on kosul koyan firmalar var. cesit cesit firma var kisaca.

ikisi de benzer isleri goruyor. arayuzleri guzel. toplu mesaj atarken excel'den aktarma yapabiliyorsunuz. "sayin $adi $soyadi soyle soyle bir sey yaptik" diye mesaj atabiliyorsunuz.
sesli mesaj falan sunanlari da var.

bunlari yapabilmek icin cogu sozlesme imzalatiyor. iki firma da imzalatti en azindan. belli sartlar istiyorlar ama ozelinde paraya bakiyorlar.
  • entrapmen  (03.11.12 00:14:29) 
5000 mesajlısı 150 tl miydi neydi? okula aldık. devamsız öğrencileri hemen bildiriyoruz velilere. bir sene yetiyor.


  • inanmazsan inanma  (03.11.12 00:16:02) 
Dediğiniz sistem BULK SMS.

Reklam amaçlı atılan sms türüdür. Mesela size örnek olarak bir site vereceğim, kendi cep telefonunuza sms atın bakalım. :) Çok zevkli bir olay. :) Vodafone Kurumsal'da çalıştım bir zamanlar. Az satmamıştım var ya. :D

Bu arada vereceğim site hiçbir log'lama yapmıyor. Yani kendinize mesaj atsanız dahi başka bir sms almayacağınıza garanti verebilirim. Sahibi yakın arkadaşım zaten. Bir problem olacağını zannetmiyorum.

Siteye girince sol tarafta SMS hızını test et diye bir yer göreceksin oradan atabilirsin. (Bu şirket Vodafone anlaşmalıdır)

www.poly-sms.com
  • t3hn0  (03.11.12 02:26:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.