[]

Sevgili nasıl bulunur?

Çok ciddiyim... Hayatıma bakıyorum da her ilişkim resmen tesadüfî olmuş. Saçma sapan şekillerde. Hiçbiri de doğru düzgün ilişkiler değil bilakis salak saçma derinliği olmayan ilişkiler. Hayatım boyunca hep yalnızdım... Hala da yalnızım. Neyse!

Sevgilinizle nasıl tanıştınız, nasıl birlikte olmaya karar verdiniz?


 
beraber ders aldık. bir de projede aynı gruba düştük. yazılır ki buna dedim. bir yazdım sevgili olduk :D


  • ayiadam  (02.11.12 22:16:14) 
plan,projeyle olmaz bu işler.hiç beklemediğin anda karşına çıkar.


  • rock n roll  (02.11.12 22:22:24) 
sevgiliyle tanışmak (erkek olsun kız olsun) eğer aranızı çöpçatan ruhlu bir arkadaş yapmazsa tesadüfi olur


  • tururo  (02.11.12 22:23:33 ~ 03.11.12 11:41:50) 
internet


  • nıç  (02.11.12 22:25:31) 
her an her yerde bulunabilir!
işte, okulda, internette, arkadaş ortamında, kursta, mahallede, otobüste, avm'de..

  • pinkket  (02.11.12 22:31:38) 
Yahu madem her yerde bulunuyor ben niye bulamıyorum?

yoksa ben zurna mıyım, ha?
  • schwarze rose  (02.11.12 22:36:18) 
sevgili yoldaki cüzdan gibi bir şey değildir. bulunmaz. tanıştığın insanlardan biri ile aranda farklı bir şey olduğunu hissedersin. bu hissin üzerine gidersen sevgilin olabilir, gitmezsen olmaz. zurnalar da sevgili olabilir.


  • sinek kral  (02.11.12 22:42:25) 
ben boş sıra yerine birinin yanına oturmaya karar verdim sınıfta, üninin ilk günü.
3 yıldır birlikteyiz. rastşantı yani.

  • goldentitan  (02.11.12 22:47:57) 
ben diyeyim online dating, sen anla arkadaşlık siteleri.

www.eksisozluk.com
  • janis baby  (02.11.12 22:58:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.