[]

Gönül işlerinde cenabetlik

Simdi eski duyurularıma falan bakıyorum, hatta hayatımın son 10 yılına donup bakıyorum. yok. bomboş geçirmişim bu anlamda hayatımı. tamam yuzeysel ilişkilerden kaçtım, seks asla amaç olmadı hayatımda, ama 26 yasında oldum ergenlik askları hariç elle tutulur hiç bişey yasamadım. sorunum ne çözemiyorum bi türlü. artık yakın arkadaslarımın kafasını mikmeye basladım, Allah askına söleyin bende buyuk bi problem var da ben goremiyorum galiba diye.iyi bi insan oldugumu dusunuyorum, insanlara deger veririm, dıs gorunus, kılık-kıyafet cok önemli olmadı benim icin ama cirkin sayılmam bence. iyi bir egitim aldım, genel kulturum iyidir. illa sevgili degil de, şu hayatta insan bişeyler paylasmak istiyor ve bazı seyler arkadaslarla bi yere kadar yapılabiliyor. ben kafama estiginde atlayıp biyerlere gitmek istiyorum, gezip surtmek istiyorum, sanatsal etkinliklere gitmek istiyorum, gidiyorum ama gittigimde o duyguyu biriyle paylasmak istiyorum vs. olayın bir diger boyutu da dindarım baya, hiç geri goruslu degilim hatta mahallede aborjin komsularımız vardı misali arkadaslarımın hepsi ateist. biliyorum burdaki cevapların bi kısmı sekse gelecek o yuzden yazdım bunu, askın kutsallıgına inanırım ama durduk yere sırf eglencesine biriyle birlikte olabilecek biri degilim. evlenip koca bakacak biri de degilim ama. sanırım butun bunların birleşimi hayatta baya yalnız bırakıyor beni. ama hani herkese gore biri vardı bu hayatta? eski türk filmlerini izlerken acaip duygusala baglıyorum artık, insanlar nasıl safmıs, sevgi icin neler yapıyolarmıs diye. yasamadıgım eskinin hasretini ceker oldum.
ne olacak benim bu halim, hep yalnız mı kalıcam?
edit: kafamı toparlayıp tam yazamamısım, bugune kadar platonik takıldıgım baya insan oldu ama onları nasıl bir bilinçaltıyla sectiysem gerçekten olmayacak insanlardı. zaten olmaya azcık yaklasanlardan bi şekilde uzaklastım sonrasında. olayın altına inersek annemle babamın pek sorunlu evlilikleri buna sebep olabilir. mesela meslegim geregi etrafım erkek dolu ama asker arkadası gibiyiz.
edit2: acaba zaman mı kötüleşti? duyuruya bi göz gezdirsek su benim duyurumun pek cok benzerini buluruz. hepimiz yalnızız sanki ama sosyal cevremizde duvarlar mı öruyoruz da insanlar birbiriyle vakit geçirmiyor, her şey yuzeysel gibi.

 
aha ayni ben. ruh ikizimsin, disi bile olsan:)


  • hiçbirşeyyok  (02.11.12 20:41:07) 
hiç olmayan birini çok özlemek diye birşey var, bende yaşıyorum.


  • cecilia  (02.11.12 20:42:41) 
Yakında evleneceğim fakat onunla henüz tanışmadım.


  • Gönülçelen  (02.11.12 20:47:15) 
ilk uc satiri okudum , bence seks hayatinda biraz amac olsun , yas 26. editlicem ben bunu tamamini okuyunca.

edit: okudukca neler cikti lan. okumak gerekiyormus sonuna kadar demekki. seks candir ama evet senin aradigin seks degilmis. yapcak birsey yok ya , sosyallesmeyi dene derim biraz. denize olta atmazsan balik sepetine yuzmez. kadinmissin (bayan diyemeyenlerdenim) , dindarim demissin , bilmiyorum kisitlamalarin nelerdir ama her gorusten insan kendi gorusune gore sosyal olabilir. iste bilemedim , birini ariyorsun sen yalnizligini paylasacak ve bunun da duygusal olmasi lazim. onu bulmak lazim. olay koca bulmak bakmak da degil. insanlarin birbirinin duygusal ihtiyaclarini karsilamasi icin evli olmalari gerekmiyor.

editine de biseyler diyim , insanlar sosyallesiyor , inan bana. belki sen ormus olabilirsin farketmeden , dedigim gibi , insanlarla tanismaktan , ted mosby olmaktan baska caren yok.
  • harrage  (02.11.12 20:56:57 ~ 21:03:26) 
aha aynı ben.


  • schwarze rose  (02.11.12 21:03:31) 
@harrage, guzel tavsiyeler ama sosyalleşme konusundan yana bi sıkıntım yok. hatta kendi imkanlarım dahilinde haddinden fazla sosyalim. ama yuzeysel geliyor bana insanlar, tum genellemeler yanlıstır ama ben böyle tecrube ediyorum işte. farklı kesimden pek cok insanla iletişim içindeyim ama işte.


  • heyamo  (02.11.12 21:08:57) 
eger insanlar yuzeysel geliyorsa demekki maalesef elimizde sadece yuzeysel insanlar var demektir. hic insandansa yuzeysel insan evladir mi denir ne denir. insanlar cok yuzeysel degiller ya , cogu kisi gorundugu gibi bile degil , her iki yonde de. icine girmeden bilemezsin ki.


  • harrage  (02.11.12 21:53:48) 
ciddi bir ilişki arıyorsun ama güven konusunda sıkıntıların var diye düşünüyorum. bence hoşlandığın insanlardan ilgini gizleme. sana olan yaklaşımına göre bir yol çizersin. yani herkes aynı değildir, mutlaka bir yerlerde aradığın insan vardır. ama dediğim gibi biraz ilgili olmaktan kaçınma. baktın ki adam niyeti bozuyor sende ona göre tavır takınırsın. kendimce diyebileceklerim bunlar.


  • ayazkan  (02.11.12 22:03:11) 
herrage, insanlar genelde çok yüzeysel. bunun etrafından herhangi bir şekilde dolaşamazsın yani, optimistlik de bir yere kadar :)


  • sharksmile  (04.11.12 14:27:25 ~ 14:28:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.