[]

Star Wars

Henüz Star Wars'ı tamamen izlememiş biriyim -evet 2012 yılında- çünkü sıkıldım,ilk 2 filmi 5-6 seansta anca izleyebildim,duyduğuma göre önce 4-5-6 sonra 1-2-3 çekilmiş,dığru mu bilmiyoırum,önce 4-5-6'yı izlesem bi' şey olur mu?




 
Bu yorum dışında diğer yorumları okuma, ilk 3 film yokmuş gibi davran.

tüm olay 3 filmde geçiyormuş gibi izle, önce 4-5-6 yı izle.

sonra dur ve deki "aaa star warsun öncesini anlatan filmler varmış bir onlarada bakayım" sonra 1-2-3 ü izle, yani tüm olay 4-5-6 da, her şey 4-5-6 da başlıyor ve bitiyor olarak bak.
  • wayne  (02.11.12 20:11:15) 
7 si çıkıyor onu bekle..


  • lambada  (02.11.12 20:11:44) 
imdb duydun mu kardeş


  • inancsiz deve  (02.11.12 20:12:12) 
Ne kadar şanslısın. hiç izlememiş olmayı dilerdim. keşke tüm hikayeyi beynimden silip tekrar izleyebilsem...


  • Ceyda  (02.11.12 20:29:39) 
Star Wars şaheser değil. Ben de beğenmedim ne ilk üçlüyü ne son üçlüyü. O yüzden kasma sevmediysen.


  • vexations  (02.11.12 20:54:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.