arkadaşlar PC toplayacam karar verdim.mühendis,grafiker falan değilim.özel bi amacım yok yani.ama baharda çıkacak GTA V oyununu kasmadan oynamak isterim mesela.onun dışında da PC hızlı olsun istiyorum yani hantal olmasın vsvs.1.seçeneğim AMD X8 8150 8 çekirdekli 3,6 GHZ 16 MB cache 32 NM şu an vatan
arkadaşlar PC toplayacam karar verdim.mühendis,grafiker falan değilim.özel bi amacım yok yani.ama baharda çıkacak GTA V oyununu kasmadan oynamak isterim mesela.onun dışında da PC hızlı olsun istiyorum yani hantal olmasın vsvs.
1.seçeneğim AMD X8 8150 8 çekirdekli 3,6 GHZ 16 MB cache 32 NM şu an vatan computer'ın sitesindeki en pahalı AMD işlemcisi.377 TL kampanyada.
www.vatanbilgisayar.com2.seçeneğim INTEL i5 3570k 3,4 GHZ 6 MB cache 22 NM bu işlemcide vatan computerın sitesindeki en pahalı İ5 işlemcisi kampanyada 463 TL.İ7 alamam onlar çok pahalı 500 TL den fazla veremem işlemciye.463 TL bile fazla benim için.
www.vatanbilgisayar.comedit:arkadaşlar bi de hangisinin üstündeki grafik kartı iyidir? ekran kartını sonra almayı düşünüyorum da...boardun üstündeki kartla idare etmeyi düşünüyorum bir süre.